دست رد فیفا به سینه میلیچ ؛ اتهام به استقلال قبول نیست
رد شکایت میلیچ توسط فیفا پس از شکایت از استقلال درباره مطالباتش

هرویه میلیچ بازیکن کروات سابق استقلال که در اواخر فصل بیستم لیگ برتر به صورت ناگهانی ایران را ترک کرد و دیگر برنگشت، به خاطر عدم دریافت مطالباتش به فیفا شکایت کرد.
فدراسیون جهانی فوتبال ادعای هرویه میلیچ درباره شکایت از باشگاه استقلال را رد کرد.
به گزارش پارس فوتبال، هرویه میلیچ بازیکن کروات سابق استقلال که در اواخر فصل بیستم لیگ برتر به صورت ناگهانی ایران را ترک کرد و دیگر برنگشت، به خاطر عدم دریافت مطالباتش به فیفا شکایت کرد.
او بعد از آنکه با مسئولان استقلال به توافق مالی نرسید، شکایتش را در فدراسیون جهانی مطرح کرد. حالا با گذشت حدود یکسال کمیته انضباطی فیفا حکم خود را درباره این پرونده اعلام کرده که طی آن ادعای عجیب هرویه میلیچ رد شده است.
میلیچ در زمان شکایت به فیفا ادعا کرده بود که مبلغ ۶۰۰ هزار دلار از استقلال طلب دارد اما وکلای باشگاه استقلال با ارسال دفاعیات خود چنین موضوعی را رد کردند. در نهایت فیفا حکم خودرا صادر کرده که ادعای میلیچ طی آن رد شده است.
بر اساس حکم فدراسیون جهانی باشگاه استقلال صرفا به پرداخت ۱۶۵ هزار دلار به میلیچ محکوم شده است که این رای یک موفقیت برای مدیران حقوقی باشگاه استقلال محسوب میشود.
گفتنی است؛ با نرخ کنونی ارز در ایران استقلال باید حدود ۴.۵ میلیارد تومان بابت مطالبات میلیچ به او پرداخت کند.


ستاره محبوب هواداران استقلال در مسیر جدایی ؟ + جزئیات
روبن دیاز با گلی که به ساندرلند زد داغ دل پرسپولیسی ها را تازه کرد+ کلیپ
واکنش پیشکسوت استقلال به تقابل با ملوان بندرانزلی + جزئیات
استقلال بدون ستارهاش ؛ غیبت بزرگ در تقابل با ملوان
واکنش خاص ریکاردو ساپینتو به دیدار استقلال مقابل ملوان
دلخوری سرمربی تیم فوتبال ملوان از قلعهنویی









