تکلیف مربی گلر های پرسپولیس مشخص شد
مربی برزیلی پرسپولیس در راه تهران

مربی برزیلی دروازهبانان تیم پرسپولیس با تأکید مدیران این باشگاه قرار است حداکثر تا پایان هفته جاری در تهران حاضر شود.
باشگاه پرسپولیس پس از ناامیدی از جذب دینکا آلین مربی دروازهبانان رومانیایی تراکتور، طی روزهای گذشته به سراغ ولسلی ننسا مربی دروازهبانان برزیلی سابق تیم الریان قطر رفت و در نهایت نیز با این مربی به توافق نهایی دست یافته است.
در همین زمینه با تصمیم مدیران باشگاه پرسپولیس قرار است بهزودی زمینه حضور این مربی در تهران فراهم و بلیت سفر او تهیه شود تا ننسا قرارداد رسمی خود با سرخپوشان را امضا کند.
باشگاه و ولسلی ننسا بر سر مفاد قرارداد به توافق نهایی دست یافتهاند و با تأکید مدیران باشگاه پرسپولیس قرار است حداکثر این مربی تا روز پنجشنبه هفته جاری برای عقد قرارداد رسمی در تهران حاضر شود.


ترکیب سپاهان برای دیدار مقابل استقلال خوزستان لو رفت + جزئیات
شوک بزرگ به امیر قلعه نویی و تیم ملی فوتبال ایران + جزئیات
خبر عجیب پرسپولیس از اوسمار ویرا
واکنش معنادار پیشکسوت پرسپولیس به شرایط کنونی سرخ ها + جزئیات
اوسمار ویرا در پرسپولیس ماندنی شد ؟ + جزئیات
حمله آتشین پیشکسوت استقلال به مدیرعامل آبی ها + جزئیات









