پسر گل محمدی شاگرد سرمربی استقلالی شد + سند
احسان پهلوان به فولاد خوزستان پیوست

احسان پهلوان ستاره مورد علاقه یحیی گل محمدی و پرسپولیس به عنوان چهارمین خرید تابستانی باشگاه فولاد با این تیم قرارداد بست.
احسان پهلوان که دو فصل پیراهن پرسپولیس را بر تن کرد پس از این که تمدید قراردادش با پرسپولیس به سرانجام نرسید از بین دو تیم فولاد و سپاهان ترجیح داد به جمع شاگردان جواد نکونام ملحق شود و پیراهن سرخ اهوازیها را بر تن کند.
پهلوان در دو فصلی که در پرسپولیس به میدان رفت به عنوان هافبک چپ و راست عملکرد قابل قبولی داشت و حتی به عنوان هافبک مرکزی نیز به میدان رفت و حالا پس از بازی در پرسپولیس، ذوب آهن و تراکتور به عنوان سه تیم بزرگ فوتبال ایران بازی در فولاد را تجربه خواهد کرد.
پهلوان ۲۷ ساله در حالی به چهارمین خرید فولاد تبدیل میشود که این تیم پیشتر سعید آقایی را نیز از پرسپولیس به خدمت گرفته بود.



محبی؛ خرید موفق پرسپولیس و ستاره بیجانشین سمت راست
فرصت بازی ۲۰ دقیقهای برای ستاره جوان پرسپولیس در دیدار با مس + عکس
ستاره ۲۶ ساله پرسپولیس آمارش را بهبود بخشید + عکس
پیروزی ۳-۰ پرسپولیس برابر مس شهربابک و تثبیت جایگاه صدر جدول + عکس
اتفاق ویژه برای ستاره پرسپولیس + عکس
انتشار طرح معنادار باشگاه پرسپولیس برای دیدار مقابل مس شهربابک + عکس









