اقدام خبرساز هواداران تراکتور در دیدار با استقلال سوژه شد + عکس
آتش بازی هواداران تراکتور در دیدار با استقلال که منجر به توقف بازی شد

در اوایل نیمه دوم مسابقه تراکتور و استقلال، آتش بازی هواداران باعث توقف بازی شد.
در دقیقه ۵۱ بازی تراکتور و استقلال و در شرایطی که آبی پوشان دو بر یک عقب بودند و سعی داشتند برای جبران نتیجه تلاش کنند، اتفاقی که روی سکوها افتاد ، صدای اعتراض ایمان عالمی و میودراگ بوژوویچ را بلند کرد.
هواداران تراکتور که همه سکوهای ورزشگاه یادگار را در مصاف با استقلال پر کرده بودند، در اولین دقایق نیمه نخست شروع به آتش بازی کردند.
طرح آتش بازی زیبایی که بخشی از هواداران تراکتور پشت نیمکت استقلال اجرا کردند. اگرچه برای چند ثانیه توجهات را جلب کند و صحنه های زیبایی را خلق کرد. اما دود ایجاد شده ناشی از آن با اعتراض مسئولان استقلال همراه شد.
دود ایجاد شده در نیمی از زمین ورزشگاه یادگار، باعث شد تا دید بازیکنان و سایر حاضران کاهش یابد. همین مسئله باعث شد تا ایمان عالمی مدیر تیم استقلال و بوژوویچ سرمربی این تیم اعتراض هایی را انجام بدهند.
مسابقه تراکتور و استقلال تا زمان کنار رفتن دودها از داخل زمین متوقف ماند و پس از حدود ۳ دقیقه با دستور داور وسط بازی ادامه یافت.
این دیدار با برتری ۲ بر ۱ تراکتور به پایان رسید.