بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ملاقات مسی با اسطوره تنیس؛ حضور پادشاه افتخار بزرگی برای من بود!

دیدار مسی با نواک جوکوویچ اسطوره تنیس

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 9 فروردین 1404 | 13:58
نواک جوکوویچ

نواک جوکوویچ اسطوره ۳۷ ساله تنیس جهان در حضور لیونل مسی با شکست دادن گریگور دیمیتروف به فینال مسابقات مسترز میامی راه پیدا کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

نواک جوکوویچ اسطوره ۳۷ ساله تنیس جهان در مرحله نیمه‌نهایی مسابقات مسترز میامی به مصاف گریگور دیمیتروف رفت.

جوکوویچ با پیروزی مقابل این حریف بلغارستانی توانست به فینال مسابقات مسترز میامی که از تورنمنت‌های مهم بین‌المللی محسوب می‌شود صعود کند.

نواک جوکوویچ در این مسابقه توانست حریف بلغارستانی خود را با نتایج ۶-۲ و ۶-۳ در دو ست پیاپی شکست دهد.

این بازی با حضور یک تماشاگر ویژه برگزار شد، لیونل مسی فوق ستاره فوتبال جهان به همراه همسر و فرزندانش با حضور در جایگاه ویژه ورزشگاه هارد راک به تماشای این مسابقه جذاب پرداختند.

عکس | ملاقات مسی با اسطوره تنیس؛ حضور پادشاه افتخار بزرگی برای من بود!

حضور مسی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داشت.

جوکوییچ پس از پیروزی در این مسابقه در حالی که از حضور مسی احساساتی شده بود اظهار داشت:

حضور پادشاه لئو در جایگاه تماشاگران، افتخار بزرگی برای من بود ، اولین بار بود که جلوی او بازی می‌کردم و صادقانه بگویم کمی هم دچار اضطراب شدم. از او و خانواده‌اش برای حضورشان سپاسگزارم.

وی افزود:

مثل اکثر مردم دنیا، من هم همیشه از طرفداران او بوده‌ام و شب بزرگ و به یاد ماندنی برای من رقم خورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *