آقای گل پرسپولیس در تمرینات سرخپوشان آفتابی شد + عکس
علی علیپور در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا کرد

علی علیپور پس از پایان فیفادی به اردوی پرسپولیس برگشت.
تمرین امروز پرسپولیس در زمین شماره ۲ ورزشگاه آزادی برگزار شد.
طبق گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس پیش از تمرین، بازیکنان در جلسه فنی شرکت کردند و کادر فنی در خصوص بازی و حریف پیش رو، نکاتی را به بازیکنان منتقل کرد.
تمرین امروز، تاکتیکی و سنگین بود و ۹۰ دقیقه به طول انجامید. ابتدا پاسکاریهای کوتاه و ترکیبی در دستور کار قرار گرفت.
پس از آن، حفظ توپ در بخش کوچکی از زمین و در بخش پایانی نیز فوتبال هدفمند انجام شد که در این مرحله، سرمربی تیم، تاکتیکهای مختلفی را در خلال بازی بازیکنان به اجرا در آورد.
همچنین اوستون اورونوف زیر نظر کادر پزشکی تیم، برنامههای خود را دنبال کرد و سایر بازیکنان بدون مشکل در اختیار کادر فنی بودند. رضا کرمانشاهی، معاون اجرایی باشگاه نیز با حضور در زمین شماره ۲ آزادی، بخشهایی از این تمرین را شاهد بود.
نکته دیگر این تمرین بازگشت ملیپوشان به جمع سرخپوشان بود.
علی علیپور پس از حضور در اردوی تیم ملی و پایان فیفادی، امروز به جمع سرخپوشان بازگشت و با تیم تمرین کرد. سایر ملی پوشان نیز ریکاوری کردند. همچنین آلکسی گندوز فردا به ایران بازمیگردد.



یک پرسپولیسی خودش را رونالدو معرفی کرد
پشت پرده حضور ستاره های پرسپولیس در کلاس داوری و پزشکی + عکس
تفریح لاکچری ستاره خارجی استقلال در تهران سوژه شد + عکس
تصویر دیده نشده از پیشکسوت پرسپولیس در ۴۴ سالگی سوژه شد + عکس
خدایا، همه را ببخش به جز کنعانیزادگان، عمری و باکیچ! + عکس
حمایت یک استقلالی از کریم باقری با قلب آبی + عکس









