آرمین سهرابیان بلای جان استقلال می شود ؟
واکنش استقلال به شکایت النصر علیه آرمین سهرابیان

باشگاه استقلال نگرانی از بابت شکایت احتمالی النصر بابت حضور آرمین سهرابیان در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا ندارد.
بعد از بازی با الشرطه، در برخی از رسانه ها اینطور عنوان شده که باشگاه النصر هم حضور آرمین سهرابیان در بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا را غیر قانونی دانسته و خواهان ۳ بر صفر شدن بازی شده است.
حامد افضلی، معاون بین الملل باشگاه استقلال در این باره گفت:
دفعه اول که باشگاه الشرطه شکایت کرده بود، از AFC تماس گرفتند و گفتند مدارک بدهید و دیدید که شکایت این باشگاه عراقی رد شد. با این حال در مورد شکایت احتمالی باشگاه النصر چیزی به ما اعلام نشده است.
او در پایان گفت:
در مورد شکایت احتمالی النصر ۲ حالت وجود دارد، یا کنفدارسیون فوتبال آسیا با توجه به بررسی قبلی شکایت این باشگاه را رد کرده است و یا خبر از بیخ و بن اشتباه است و شکایتی در کار نیست.
هرچه که هست به نظر می رسد باشگاه استقلال نگران شکایت احتمالی النصر نیست چون این شکایت قبلا از سوی کنفدارسیون فوتبال آسیا رد شده است و حضور آرمین سهرابیان در این تیم قانونی است.


کاپیتان استقلال به شایعات پایان داد ؛ خیال هواداران آبی راحت شد + جزئیات
باشگاه استقلال همچنان چشم انتظار رامین رضاییان
ضدحال سنگین تیم مطرح فوتبال جهان به ستاره استقلال + جزئیات
مدیر استقلال علیه شایعات جنجالی واکنش نشان داد !! + جزئیات
ستاره محبوب هواداران استقلال در آستانه بازگشت به خانه !! + جزئیات
جواد نکونام در آستانه بازگشت به مستطیل سبز + جزئیات









