بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ضدحال سنگین سرمربی یوونتوس به هواداران

تیاگو موتا سرمربی یوونتوس : به قهرمانی در پایان فصل فکر نمی‌کنم

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1403 | 8:14
موتا سرمربی یوونتوس : به قهرمانی در پایان فصل فکر نمی‌کنم

تیاگو موتا، سرمربی یوونتوس، مدعی شد بازی به بازی در سری آ پیش میروند و از حالا به قهرمانی در پایان فصل فکر نمی‌کنند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

یوونتوس در هفته بیست و هفتم رقابت های سری آ با نتیجه ۲-۰ از سد هلاس ورونا گذشت تا شاگردان تیاگو موتا پس از هفته ها ناکامی به یک پیروزی ارزشمند در ورزشگاه آلیانز برسند.

سرمربی یوونتوس در کنفرانس خبری بعد از بازی گفت:

” امروز خیلی خوب بودیم و به خصوص در نیمه اول به موقعیت های زیادی رسیدیم اما متاسفانه در باز کردن دروازه میهمان ناکام بودیم.

در چنین بازی هایی به ثمر رساندن گل اول بسیار مهم است و همانطور که دیدید توانستیم بعد از گل نخست بر بازی مسلط تر شویم. خوشحالم که بازیکنانم شخصیت، تمایل و اینکه چگونه می‌توانند یک فوتبال خوب را ارائه کنند را به نمایش گذاشتند.”

انتطار قهرمانی در سری آ را دارید؟

از امروز به کسب سه امتیاز و ارائه یک نمایش خوب در بازی آینده تمرکز میکنم. حالا چند روز فرصت داریم تا برخی بازیکنان را بازیابی کنیم و برای بازی آینده آماده شویم.

یک بازی سخت برابر آتالانتا پیش رو داریم و باید با قدرت و انرژی مضاعف در آن دیدار حاضر شویم. بنابراین بازی به بازی پیش می‌رویم و فعلا به چیزی جز این موضوع فکر نمی‌کنیم.

عملکرد تون کوپماینرز

او بازیکن مهمی برای یوونتوس به حساب می‌آید که می‌تواند در پست های مختلف بازی‌ کند و ویژگی های فنی و فیزیکی‌ خوبی دارد. همچنین می‌تواند به خوبی بازی را تفسیر کند. به خوبی از توانایی های بالای او آگاه هستیم و امیدوارم در بازی های آینده نیز روند خوبش را تکرار کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *