بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

میهمان ویژه رونالدو در تمرین النصر + عکس

حضور اولکساندر اوسیک، بوکسور اوکراینی در تمرین النصر و دیدار با رونالدو

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 اسفند 1403 | 17:30
رونالدو ؛ حضور اولکساندر اوسیک، بوکسور اوکراینی در تمرین النصر و دیدار با رونالدو

کریستیانو رونالدو در تمرینات النصر مهمان ویژه‌ای داشت و با اولکساندر اوسیک، بوکسور اوکراینی، دیدار کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کریستیانو رونالدو لحظه‌ای را که اولکساندر اوسیک، بوکسور اوکراینی، برای اولین بار از امکانات باشگاه النصر بازدید کرده، در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشت.

دیدار اخیر النصر برابر الاتفاق که با نتیجه ۲-۳ به شکست این تیم انجامید، برای کریستیانو رونالدو و هم‌تیمی‌هایش خوشایند نبود. با این حال، این روزها با اتفاق ویژه‌ای همراه شد و بوکسور مطرح اوکراینی از این باشگاه بازدید کرد.

رونالدو در صفحه اینستاگرام خود با انتشار عکسی در کنار این ورزشگاه در استادیوم النصر نوشت:

“قهرمان، دیدن دوباره‌ات عالی بود.”

رونالدو ؛ حضور اولکساندر اوسیک، بوکسور اوکراینی در تمرین النصر و دیدار با رونالدو

همچنین اوسیک در صفحه اینستاگرام خود همراه با لحظه‌ای که درحال امضا کردن است، نوشت:

“گفت‌وگوهای صمیمانه با یک قهرمان بزرگ! همیشه از یکدیگر یاد می‌گیریم، تجربیات را به اشتراک می‌گذاریم و از لحظه‌های مشترک لذت می‌بریم. احترام به کریستیانو به خاطر فداکاری و ذهنیت بی‌نظیرش. دوستم، به زودی می‌بینمت!”

رونالدو ؛ حضور اولکساندر اوسیک، بوکسور اوکراینی در تمرین النصر و دیدار با رونالدو

نکته قابل توجه این است که اوسیک، قهرمان سنگین‌وزن جهان از سال ۲۰۲۱، در عربستان سعودی سه مرتبه از عنوان قهرمانی خود دفاع کرده بود و در هر سه مبارزه، کریستیانو از او حمایت کرده بود. حالا، اوسیک فرصت پیدا کرده تا به دیدار رونالدو برود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *