ماشین لاکچری ستاره آبی پوشان + سند
رونمایی از ماشین لاکچری هالند پس از باخت به رئال!

ارلینگ هالند پس از شکست ۳-۱ منچسترسیتی مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان، با خودروی جدید و سبز لیمویی رنگ خود، که یک ماشین ایمنی فرمول ۱ است، به خانه برگشت.
تیم پپ گواردیولا در بازی برگشت شب چهارشنبه با نتیجه ۳-۱ مغلوب رئال مادرید شد و از لیگ قهرمانان اروپا کنار رفت. پس از بازگشت به فرودگاه منچستر، هالند به سمت خودروی فوقالعاده جدیدش رفت.
آستون مارتین DBX 707 او که به قیمت ۳۵۰ هزار پوند است، یک نسخه ویژه از ماشین ایمنی فرمول ۱ است. معمولاً این خودرو در رنگ سبز و در مسابقات دیده میشود اما خودروی هالند رنگ لیمویی دارد.

پس از امضای قرارداد جدید و پرسود خود در ماه گذشته با منچسترسیتی، ستاره نروژی به وضوح مشغول خرید خودروهای جدید است. قرارداد جدید ۱۰ ساله هالند با منچسترسیتی ۲۶۰ میلیون پوند ارزش دارد که معادل ۵۰۰ هزار پوند در هفته بوده و از ابتدای این فصل آغاز شده است.
این بازیکن ۲۴ ساله همچنین هفته گذشته با پورشه ۹۱۱ GT3 خود به رنگی متفاوت دیده شد که ارزش آن بیش از ۲۰۰ هزار پوند است.


ورود هالند به لیست صد گله های تاریخ لیگ برتر انگلیس + عکس
پیش بینی جالب از درخشش ارلینگ هالند در سال ۲۰۱۸ + عکس
هالند دست نیافتنی شد + عکس
مدل موی عجیب ستاره نروژ در دیدار با ایتالیا + عکس
دست و دلبازی هالند برای هم تیم هایش در نروژ + عکس
ستاره منچسترسیتی سلطان هتتریک در لیگ برتر انگلیس + عکس









