بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره های پرسپولیس شاکی از کارتال

بازیکنان پرسپولیس ناراضی از آنالیز النصر

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۹:۵۷
پرسپولیس

در نیم‌فصل برخی افراد در داخل و بیرون مجموعه پرسپولیس از خوان گاریدو ایراد زیادی می‌گرفتند که حریفانش را خوب آنالیز نمی‌کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

در نیم‌فصل برخی افراد در داخل و بیرون مجموعه پرسپولیس از خوان گاریدو ایراد زیادی می‌گرفتند که حریفانش را خوب آنالیز نمی‌کند.

این جریانات به خاطر این بود که گاریدو مخالف بازگشت خانبان به کادرفنی تیمش بود که در نهایت هم به خاطر همین مسائل و حواشی نتوانست با قرمز‌ها ادامه دهد و جایگاهش را در پرسپولیس از دست داد. اما نکته قابل توجه اینکه بعد از بازی پرسپولیس و النصر، برخی از سرخپوشان نسبت به آنالیز تیم حریف ایراداتی گرفته‌اند.

واقعیت امر این است که شاگردان کارتال اصلاً انتظار این را نداشتند که تیم حریف با وجود استفاده از بازیکنان ذخیره‌اش آن طور با قدرت مقابل آن‌ها بازی کرده و همه فضا‌ها را به روی‌شان ببندند. به خاطر همین موضوع هم یک‌سری از بازیکنان نظرشان این بود که آن‌ها خیلی بهتر برای تیم حریف آنالیز شده بودند و این مسئله تأثیر زیادی در بازی ضعیف تیم‌شان داشت. ناگفته نماند کارتال یک آنالیزور جوان هم همراه خود به ایران آورده که با کمک خانبان بازی‌های تیم‌شان را آنالیز می‌کنند.

یکی از تصمیمات عجیب اسماعیل کارتال در بازی با النصر این بود که تیمش در این بازی خانگی که نیاز شدید به برد داشت با یک مهاجم راهی میدان شد. این در شرایطی بود که سرخپوشان در عربستان مقابل الهلال با دو مهاجم بازی کرده بودند. در واقع کارتال شاید از ترس اینکه نیمه اول بازی با الهلال در آزادی تکرار نشود، تصمیم گرفت علیپور را در این بازی در ترکیب اصلی قرار ندهد. تصمیمی که اصلاً به مذاق این مهاجم خوش نیامده بود.

به هر حال علیپور در بازی با سپاهان موفق به گلزنی شده بود و روحیه و انگیزه خیلی خوبی برای بازی در مقابل النصر داشت. هرچند او در این مسابقه از دقیقه ۶۰ به جای فرشاد احمدزاده به میدان آمد. واقعیت امر این است که در تمرین روز قبل از بازی پرسپولیس با النصر، سرخپوشان قرار بود با دو مهاجم به میدان بروند و زوج سردار و علیپور مدنظر کارتال بودند، اما در جلسه آنالیز چه اتفاقاتی رخ داد که ترکیب سرخپوشان دفاعی شد، قطعاً پاسخش را سرمربی این تیم می‌داند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *