اقدام زشت تماشاگرنماها در دیدار پرسپولیس و تراکتور صدای اسطوره سرخ ها را هم درآورد + سند
واکنش محمد نوری به شعار های هواداران پرسپولیس علیه علیرضا بیرانوند در دیدار با تراکتور در حاشیه دیدار ستارگان دهه شصتی و ستارگان هنر ایران : باید به خانواده های بازیکنان احترام گذاشت
محمد نوری پیشکسوت پرسپولیس گفت : من دیدار را از تلویزیون دیدم و در ورزشگاه حضور نداشتم اما چیزی که مهم است ما همه چیز را از هواداران داریم. فوتبالیست ها ممکن است اشتباه کنند و جایی بروند که باعث ناراحتی هواداران بشوند. باید به خانواده های آن ها احترام گذاشت.
دیدار دو تیم ستارگان دهه شصتی و ستارگان هنر ایران به همت خیریه مهرلیلا برای سالروز بزرگداشت دو اسطوره فوتبال ایران یعنی مهرداد میناوند و علی انصاریان و همچنین جمع آوری کمک های مالی برای خانواده های بی بضاعت در ورزشگاه سازه گستر سایپا برگزار شد.
این دیدار با نتیجه ۸ بر ۲ به سود ستارگان دهه شصتی به پایان رسید.
در حاشیه این دیدار محمد نوری مربی گل گهر سیرجان گفت :
در این چند دیدار اخیر تیم فوتبال گل گهر رو به رشد بوده و نتایج خوبی گرفتیم امیدوارم که بتوانیم با یک دیدار خوب مقابل نساجی برای دیدار با پرسپولیس آماده بشویم.
نوری درباره دیدار پرسپولیس و تراکتور گفت :
من دیدار را از تلویزیون دیدم و در ورزشگاه حضور نداشتم اما چیزی که مهم است ما همه چیز را از هواداران داریم. فوتبالیست ها ممکن است اشتباه کنند و جایی بروند که باعث ناراحتی هواداران بشوند. باید به خانواده های آن ها احترام گذاشت، هر بازیکن در هر تیمی تمام توان خود را می گذارند.
محمد نوری در پایان نیز گفت :
نسبت به بازیکنانی که از پرسپولیس راهی تراکتور تبریز می شوند نگرش خوبی وجود ندارد واقعیت امر به این شکل است. به اعتقاد من بازیکن هر انتخابی بکند با تمام توان بازی می کند و هیچ بحث کم کاری وجود ندارد.
کلیپ این مصاحبه را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.














