بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آخرین وضعیت نوراللهی در امارات + سند

نمره قبولی احمد نوراللهی در لیست لژیونرهای الاهلی

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 خرداد 1401 | 18:28
احمد نوراللهی

سایت «اسپورت» امارات خبر داد مسئولان باشگاه شباب الاهلی دبی قصد دارند قرارداد تمام بازیکنان خارجی خود را به پایان ببرند و همه را در لیست خروج بگذارند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

سایت «اسپورت» امارات خبر داد مسئولان باشگاه شباب الاهلی دبی قصد دارند قرارداد تمام بازیکنان خارجی خود را به پایان ببرند و همه را در لیست خروج بگذارند. احمد نوراللهی هافبک ملی پوش ایرانی تنها لژیونری در شباب الاهلی خواهد بود که در فصل آینده در این تیم به دلیل عملکرد خوبش خواهد ماند.

طبق اعلام این رسانه اماراتی تمام لژیونرهای شباب الاهلی در فصل گذشته در لیست فروش قرار می گیرند در نتیجه مهدی قائدی دیگر بازیکن ملی پوش کشورمان در لیست فروش قرار خواهد گرفت.

نوراللهی فصل گذشته از پرسپولیس راهی شباب الاهلی شد. هافبک سرخ پوشان در فصل گذشته عملکرد رضایت بخشی را برای تیم اماراتی داشت.

قرارداد احمد نوراللهی با شباب الاهلی یک ساله بود و اکنون با رضایت مسئولان باشگاه الاهلی از عملکردش باید قرارداد تمدید شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *