زکیپور جا پای خودش را سفت کرد!

مدافع چپپای استقلال جایگاهش در ترکیب این تیم را حفظ میکند.
به گزارش “ورزش سه”، پیتسو موسیمانه در دو دیدار اخیر استقلال مقابل آلومینیوم اراک و چادرملو اردکان دوباره تصمیم گرفت میلاد زکیپور را در پست دفاع سه نفره و غییر تخصصی به کار بگیرد و در شرایطی که مهرههایی مثل سامان فلاح را روی نیمکت داشت، از زکی در سمت چپ خط دفاعی بهره برد که این بازیکن هم به بهترین شکل جواب اعتماد سرمربی آفریقایی را داد تا احتمالا در بازی بعدی هم این جایگاه را نگه دارد.
میلاد زکیپور که پس از دو سال درخشان در سپاهان تصمیم به جدایی از این تیم گرفت و در بازگشت به استقلال بازی در چهار پست مختلف را تجربه کرده، در دو بازی گذشته در قلب خط دفاعی به کار گرفته شد که بعید نیست در بازی آینده مقابل سپاهان نیز در همین پست بازی کند.
این مدافع چپ که تاکنون واکنشی نسبت به تغییر پست و حضورش در دفاع میانی نداشته و بدون حاشیه کارش را دنبال کرده، در تمرین دیروز هم با روحیه بالایی زیر نظر موسیمانه فعالیت داشت تا آماده جدال با سپاهان شود.
زکیپور که در ۱۲ بازی لیگ برتری برای استقلال مثمر ثمر ظاهر شده و پاس گل سه امتیازی مقابل مس رفسنجان را داده، در دیدار اخیرشان برابر چادرملو نیز با یک پاس بلند زمینهساز موقعیت خطرناک و مشکوک به پنالتی روی علیرضا کوشکی شد که امیدوار است در بازی آینده با سپاهان هم دوباره ایجاد فرصت کند و به گل برسند.


تیم فوتبال استقلال با یک غایب مقابل پیکان
وعده مهم سرمربی استقلال به هواداران آبی سوژه شد
متلک سنگین پیشکسوت استقلال به ریکاردو ساپینتو + جزئیات
دردسر بزرگ برای استقلال در آستانه تقابل آسیایی + جزئیات
پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ساپینتو + جزئیات
زمان نشست خبری ساپینتو و سعید دقیقی









