بدترین تمامکننده لیگ برتر بعد از ۱۲۹۳ دقیقه گل زد!

ساوینیو، وینگر برزیلی منچسترسیتی، بالاخره موفق شد اولین گل خود با پیراهن منچسترسیتی را به ثمر برساند.
به گزارش “ورزش سه”، ساوینیو، وینگر جوان برزیلی که تابستان گذشته به تیم پپ گواردیولا پیوسته بود تا امروز موفق نشده بود حتی یک گل برای این تیم به ثمر برساند.
همین باعث شده بود که در انگلیس از او به عنوان “بدترین تمامکننده لیگ برتر” یاد بشود. ساوینیو بالاخره به ناکامیهایش پاین داد و امروز اولین گل خودش برای سیتی را مقابل لستر به ثمر رساند.
فیل فودن شروعکننده حرکت منجر به گل سیتی بود. او از فاصله دور شوتی سرکش به سمت دروازه حریف شلیک کرد ولی یاوکوب اشتولارژیک، دروازهبان لستر، موفق شد توپ را دفع کند. توپ برگشتی مقابل پای ساوینیو افتاد که کسی مهارش نکرده بود و او توپ را وارد دروازه کرد تا اولین گل او با پیراهن منچسترسیتی بالاخره به ثبت برسد.
[iframe src=”https://video.varzesh3.com/play/363232″ width=”100%” height=”500″]
ساوینیو تا امروز برای سیتی ۵ پاس گل داده و پیش از گل امروز نام او در فهرست کسانی که بیشترین شوت در چارچوب را داشته ولی موفق به گلزنی نشدهاند در صدر فهرست ثبت شده بود.

او تا زمانی که امروز در دقیقه ۲۳ مسابقه مقابل لستر گلزنی کند برای سیتی ۱۲۹۳ دقیقه گل نزده بود. آخرین گل او در سطح باشگاهی فصل پیش به ثمر رسیده بود. زمانی که ساوینیو پیراهن خیرونا را به تن میکرد و در هفته سی و هفتم لالیگا گل زده بود.



اعتراف تلخ گواردیولا درباره منچسترسیتی
انریکه علیه کاپیتان پاری سن ژرمن
منچستریونایتد بالاتر از رئال مادرید و بارسلونا در این مورد خاص
بیانیه پرسپولیس علیه تصمیمات کمیته انضباطی + جزئیات
بهترین نسخه هالند آماده دیدار با لیورپول
مرد سال آسیا از دنیای فوتبال خداحافظی کرد + جزئیات









