بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اجازه خروج جام از مسکو را ندادند!

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 9 دی 1403 | 9:32

جام حذفی والیبال روسیه در مسکو باقی ماند و به تیم دینامو رسید.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به گزارش “ورزش سه”، دیشب و در چارچوب فینال رقابت‌های والیبال جام حذفی روسیه، تیم دینامو مسکو در خانه خود موفق شد با نتیجه غیرمنتظره سه بر صفر از سد زنیت کازان قدرتمند بگذرد و قهرمان جام حذفی این کشور شود.

در این دیدار که حدود ۳۲۰۰ نفر تماشگر داشت و ظرفیت سالن تکمیل بود، تیم دینامو مسکو ست های بازی را به ترتیب با نتایج ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۲۱ و ۲۵ بر ۲۲ پیروز شد و برای چهارمین بار قهرمانی جام حذفی را به دست آورد.

تسوتان سوکولوف قطر پاسور بلغارستانی تیم دینامو مسکو درخشش ویژه ای داشت و با کسب بیست و دو امتیاز ستاره میدان بود. اما در تیم مقابل ستاره هایی چون ماکسیم میخاییلوف و میکا کریستینسون نتوانستند کاری را به پیش ببرند و روز خوبی را سپری نکردند.

والیبال روسیه علی رغم چند سال محرومیت از مسابقات بین‌المللی، همچنان دارای لیگی با کیفیت است و بازیکنان با کیفیتی در آن حضور دارند.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *