علیپور: هیس یعنی فحش دادن را تمام کنید

علی علیپور در صفحه اینستاگرام خود به اتفاقات بازی با خیبر واکنش نشان داد.
به گزارش “خبرگزاری پارس فوتبال”، علی علیپور بعد از گلی که در وقتهای اضافه بازی با خیبر خرم آباد به ثمر رساند درحالی که به سمت نقطه کرنر حرکت میکرد تا خوشحالی بعد از گل خود را انجام دهد به سمت هواداران خیبر هیس نشان داد و همین اتفاق با واکنش سریع هواداران حاضر در ورزشگاه همراه شد و به سمت او بطری پرتاب کردند.
این حواشی فقط مخصوص به جریان مسابقه نبود و در فضای مجازی و حتی میکسدزون ورزشگاه هم ادامه داشت و تعدادی از بازیکنان خیبر نسبت به کاری که علیپور انجام داده بود واکنش نشان دادند.
مهاجم گلزن پرسپولیس عصر امروز در صفحه اینستاگرام خود واکنشی به اتفاقات بازی با خیبر نشان داد و مدعی شد که قصد انجام خوشحالی بعد از گل را داشته است اما زمانی که به او و خانوادهاش توهین شده است با علامت هیس از هواداران خیبر خواسته تا فحاشی را پایان دهند.

او در متنی که منتشر کرد از اقدامی که انجام داده بود دفاع کرد و همچنین ادعا کرد که قصد بیاحترامی به هواداران را نداشته و برای حفظ اخلاقیات با کاری که انجام داده است خواسته تا به فحاشیها پایان دهد.


کریم باقری پاسخ باشگاه تراکتور را داد
تأکید کارشناس داوری بر لزوم محرومیت هواداران فحاش
متلک سنگین اسطوره محبوب هواداران پرسپولیس به شجاع خلیل زاده + جزئیات
مدیر تیم مطرح لیگ برتری نقره داغ شد + جزئیات
پیشنهاد ویژه پیشکسوت پرسپولیس برای اوسمار ویرا + جزئیات
پشت پرده علت اصلی برد تراکتور برابر پرسپولیس ؛ پای درویش در میان است + جزئیات









