بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش ستاره مس به حرکت جنجالی حامد لک مقابل پرسپولیس + سند

میثم تیموری ، بازیکن مس رفسنجان : حامد لک وقت کشی نکرد ؛ اگر پرسپولیس از ما جلو بود، گلر این کار را نمی‌کرد؟

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 دی 1403 | 9:40


میثم تیموری ، بازیکن مس رفسنجان گفت : حامد لک وقت کشی نکرد. اگر پرسپولیس از ما جلو بود، گلر این کار را نمی‌کرد؟

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مس رفسنجان موفق شد در هفته سیزدهم لیگ برتر پرسپولیس را در تهران شکست بدهد و به رتبه سیزدهم جدول صعود کند.‌ میثم تیموری پس از این بازی اظهار داشت:

ما آمده بودیم که بازی را ببریم و سه امتیاز را بگیریم. واقعا به این سه امتیاز نیاز داشتیم و امروز همه همدل شده بودیم که پیروز شویم. خدا را شکر که توانستیم تیم خوب پرسپولیس را در تهران ببریم. این سه امتیاز خیلی برایمان باارزش است.

او در پاسخ به اینکه این پیروزی، مس را از بحران خارج خواهد کرد، گفت:

نمی‌شود گفت بحران. ما پارسال هم همین‌جای جدول بودیم. تیم‌مان خیلی باکیفیت است و امروز هم فوتبال‌مان را دیدید که برنامه داشتیم و توانستیم سه امتیاز را بگیریم. سه گل زدن به پرسپولیس در تهران کار بسیار سختی است.

تیموری درباره حضور مسعود شجاعی در مس نیز عنوان کرد:

آقا مسعود کاپیتان تیم ملی و بازیکن خیلی بزرگی بودند. من قبلا هم در برنامه زنده گفته بودم دوست دارم با آقا مسعود کار کنم. یک مربی جوان و به‌روز هستند. روز به روز هم کیفیت و فوتبال‌مان بهتر می‌شود. خدا را شکر امروز هم توانستیم سه امتیاز را بگیریم. این‌ مهم‌ترین چیز برایمان بود که دل خانواده‌‌هایمان را شاد کنیم. خیلی‌ها دنبال این بودند که امروز ببازیم اما خدا را شکر اینطور نشد.

او در خصوص اعتراض بازیکنان مس به صحنه پنالتی گفت:

من صحنه را ندیدم، اما هر اتفاقی که میفتاد می‌گفتند VAR. من احساس می‌کنم صحنه مرتضی پورعلی‌گنجی که تکل زده بود و با کف استوک روی ساق جلال علی‌محمدی رفته بود، می‌توانست کارت قرمز بدهد. VAR آورده بودید که تشخیص بدهد. در هر صورت ما هدف‌مان سه امتیاز بود و خدا را شکر توانستیم سه امتیاز را بگیریم.

این بازیکن همچنین درباره شرایط عیسی مرادی توضیح داد:

من قبل از بازی با عیسی حرف زدم. خدا را شکر شرایطش بهتر است و انشالله از نیم‌فصل دوم کنارمان است.

تیموری درباره کنار گذاشتن برخی بازیکنان توسط شجاعی گفت:

احتمال دارد این اتفاق برای هر تیم و بازیکنی رخ بدهد. هر مربی یک اصولی دارد و امیدوارم ختم به خیر شود.

او در مورد اعتراض پرسپولیسی‌ها به وقت‌کشی حامد لک گفت:

اگر پرسپولیس از ما جلو بود، گلر این کار را نمی‌کرد؟ ما دنبال سه امتیاز به تهران آمده بودیم، آن هم در شرایطی که هستیم. البته حامد هم وقت تلف نمی‌کرد، او خودش هم در پرسپولیس بوده است. من نمی‌توانم در این باره نظر بدهم.


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *