بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

علی پروین شاکی از گاریدو ؛ سرمربی اسپانیایی صدای اسطوره پرسپولیس را هم درآورد + سند

علی پروین : پرسپولیس مقابل نساجی خوب نبود ؛ هنوز ارنج اصلی پرسپولیس دست کارلوس گاریدو نیامده است!

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 آذر 1403 | 9:36


علی پروین ، پیشکسوت پرسپولیس در مورد کارلوس گاریدو در پرپسولیس گفت : پرسپولیس مقابل نساجی خوب نبود . هنوز ارنج اصلی دست کارلوس گاریدو نیامده است!

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

علی پروین ، پیشکسوت پرسپولیس از کاریدو انتقاد کرد.

سلطان در مورد مسائل این روزهای تیم محبوبش در جمع خبرنگاران صحبت کرد.

پروین ضمن انتقاد از سرمربی اسپانیایی معتقد است گاریدو باید زودتر به یک ترکیب ثابت برسد.

او در صحبت‌های ابتدایی‌اش در مورد شکست سرخ‌ها برابر نساجی گفت:

شما می‌دانید که فوتبال برد و باخت دارد. نمی‌شود همه‌اش ببری. پرسپولیس آن روز خوب نبود.

با یک برد همه شاد می‌شویم و با یک باخت می‌ریزم سر مربی!

الان به نظرم باید از این مربی حمایت کنیم تا فرصت جبران داشته باشد.

البته دو، سه تا اشتباه دارد و ما نمی‌گوییم بدون اشتباه است. نساجی ده بازی خود را نبرده، آن وقت در تهران پرسپولیس را برد. پرسپولیس حتما خوب نبوده که باخته است. حالا باید همه ما پیشکسوتان حمایت کنیم و حمایت هم می‌کنیم.

او در مورد فلسفه گاریدو در مورد چیدن ترکیب بر اساس خوب بودن نفرات در تمرین گفت:

بله به نظر من هم آن کسی که در تمرین خوب است باید بازی کند. البته من ترکیبی که برنده می‌شد را اگر می‌خواستم خیلی تغییر بدهم یکی یا دوتا تغییر می‌دادم. ایشان به نظرم زیاد تغییر می‌دهد و هنوز ارنج کامل دستش نیامده است.

پروین در خصوص تغییرات پرتعداد ترکیب پرسپولیس اضافه کرد:

به نظرم باید آن ارنج کامل دستش بیاید و همان را استفاده کند. شما بازی پکن را یادتان است؟ ما دیدیم همه این بچه‌ها خوب بازی می‌کنند و گفتم اگر تغییر بدهم خدایی نکرده آن بازیکن بد بازی می‌کند. آن بازی که آقای قایقران گل زد را می‌گویم و ما ۱۲۰ دقیقه بدون تعویض بازی کردیم. الان بگوییم کسی باور نمی‌کند چون همه خوب بودند. الان هم بچه‌های پرسپولیس خیلی خوب هستند و نیمکت هم خوب است. به نظرم این آقای مربی ما باید یک خرده ارنج زود دستش بیاید. هر دفعه بازی می‌کند هفت، هشت تا تغییر می‌دهد. الان همه از این ناراحتند. باید یک ترکیب ثابت دستش بیاید و دو تا برد بیاوریم همه چیز حل می‌شود.

پروین راجع به بازی فردای پرسپولیس برابر ملوان گفت:

هم این بازی سخت است و هم سپاهان. مثلا نساجی را فکر می‌کردند مثل آب خوردن می‌بریم ولی نه همه بازی‌ها سخت است و ان‌شاءالله با دست پر از بازی ملوان برگردند.


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *