بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حمایت تمام قد ستاره پیشین استقلال از فرهاد مجیدی

اسماعیل شریفات : شاید هر مربی دیگری جای فرهاد مجیدی بود از استقلال جدا می‌شد

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 خرداد 1401 | 16:15
حمایت اسماعیل شریفات از فرهاد مجیدی

اسماعیل شریفات هافبک تیم فوتبال آلومینیوم اراک مدعی است با انجام ۳۵ بازی برای این تیم در فصل گذشته رکورد زده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

اسماعیل شریفات هافبک تیم فوتبال آلومینیوم اراک مدعی است با انجام ۳۵ بازی برای این تیم در فصل گذشته رکورد زده است.

به گزارش پارس فوتبال و به نقل از تسنیم، اسماعیل شریفات درباره وضعیتش برای فصل آینده اظهار داشت:

در حال حاضر بازیکن آزاد هستم و باشگاه آلومینیوم هم در مورد تمدید قرارداد با من صحبت کرده است. واقعیت این است که چند پیشنهاد هم به دستم رسیده است، ولی تصمیمی برای فصل بعد نگرفتم و فعلاً مشغول استراحت هستم.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد وضعیتش در فصلی که گذشت، تصریح کرد:

خدا را شکر شرایط خوبی را تجربه کردم. من در هر ۳۰ بازی لیگ برتر به میدان رفتم و در پنج بازی جام حذفی هم حضور داشتم. در مجموع در هر ۳۵ مسابقه‌ای که در فصل گذشته داشتیم بازی کردم و فقط در دو بازی به‌عنوان بازیکن ذخیره به میدان رفتم و در بقیه بازی‌ها فیکس بودم. خوشحالم که با انجام ۳۵ بازی رکورد زدم و فصل خوبی را پشت سر گذاشتم.

بازیکن پیشین استقلال در مورد جدایی فرهاد مجیدی از این تیم هم گفت:

مجیدی با قهرمان کردن استقلال و ثبت یک رکورد فوق‌العاده، بهترین عملکرد را داشت. به هر حال این مربی دوست داشت از عملکرد خودش خاطره خوبی را در ذهن هواداران استقلال به جا بگذارد و شاید هر مربی هم جای مجیدی بود از این تیم جدا می‌شد. قطعاً استقلال فصل آینده برای تکرار این نتایج کار سختی دارد و شاید همین موضوع و همچنین مسائل مالی در جدایی مجیدی تأثیر داشته است. فکر می‌کنم هر فردی جانشین مجیدی شود کار سختی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *