خبر مهم از دیدار تدارکاتی تیم ملی ایران در قطر
بازی دو تیم ایران و الجزایر بدون تماشاگر

شب گذشته بود که پاینده مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال اعلام کرد احتمالا دیدار دوستانه ایران و الجزایر بدون حضور تماشاگران برگزار می شود.
شب گذشته بود که پاینده مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد احتمالا دیدار دوستانه ایران و الجزایر بدون حضور تماشاگران برگزار می شود اما این موضوع فقط مختص به برگزاری دیدارهای تیم ملی فوتبال کشورمان نیست.
طبق پروتکل های فیفا و همچنین هماهنگی که بین مسئولان برگزاری بازی ها در قطر انجام شده مسابقاتی که فعلا در این کشور برگزا می شود بدون حضور تماشاگران انجام خواهد شد. البته تمامی بازی ها حق پخش تلویزیونی خواهند داشت و علاقه مندان به تیم های ملی مختلف مسابقات را از تلویزیون تماشا خواهند کرد اما آنها حق حضور در ورزشگاه را ندارند.
گفتنی است قطری ها برای برگزاری بازی های جام جهانی با حضور تماشاگران مشکلی ندارند و این تصمیم تنها برای بازی های فعلی و دوستانه در این کشور اتخاذ شده است.


علی قلیزاده و پرسپولیس شدنی است؟
آمریکا چطور به قلعه نویی ویزا داد؟
احتمال دعوت مهدی طارمی به فدراسیون فوتبال
خط و نشان قلعه نویی برای طارمی
پرسپولیس به کدام کشور برای اردوی خارجی میرود؟
خط و نشان کاپیتان ازبکستان برای تیم ملی ایران









