بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش تیموریان به دیدار حساس تیم ملی برابر ازبکستان

آندرانیک تیموریان، مربی تیم ملی : ازبکستان از تیم‌های سخت گروه ماست

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 مهر 1403 | 11:04
تیموریان، مربی تیم ملی : ازبکستان از تیم‌های سخت گروه ماست

مربی تیم ملی فوتبال ایران تاکید دارد که تمامی بازیکنان ملی پوش، با تمام توان خود برای رسیدن به جام جهانی ۲۰۲۶ تلاش خواهند کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

آندرانیک تیموریان، مربی تیم ملی فوتبال ایران پیش از پرواز کاروان ملی پوشان به مقصد تاشکند برای برگزاری دیدار مقابل ازبکستان در چارچوب سومین دیدار از مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره آسیا، در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره وضعیت کنونی ملی پوشان صحبت کرد.

تیموریان در ابتدای صحبت‌هایش اظهار داشت:

ازبکستان از تیم‌های سخت گروه ماست و تا الان مانند تیم ملی ما امتیاز گرفته و امیدوار هستم با تدابیری که کادرفنی و آقای قلعه‌نویی اندیشیدند، بتوانیم دست پر به ایران برگردیم و با روحیه‌ای خیلی بهتر به مصاف تیم ملی قطر برویم.

او ادامه داد:

تک تک بازی‌های تیم ملی شرایط خاص خودش را دارد و هر تیم با توجه به داشته‌هایش، خودش را به تیم حریف سازگار می‌کند تا سنگینی‌اش را نشان دهد. زیبا بازی کردن یک چیز است و نتیجه گرفتن یک چیز دیگر، نکته مهم این است که در آخر تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی راه پیدا کند.

تیموریان تاکید کرد:

صعود کردن به جام جهانی است که تمامی بازیکنان و تمامی نفرات به خصوص آقای قلعه‌نویی روی آن تمرکز دارند.

مربی تیم ملی فوتبال ایران همچنین درباره رسیدن به رنک ۱۹ فیفا تصریح کرد:

رنکینگ برای تیم ملی ما خیلی مهم بوده و بازیکنانی که زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران کار می‌کنند، همیشه توانایی خودشان را نشان دادند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *