گاریدو برنامه ویژه ای برای ستاره استقلال داشت
گاریدو سرمربی پرسپولیس : میلاد، سروش و وحید مامور مهار رضاییان بودند که عالی عمل کردند

تقابل رامین و پرسپولیس در هفته ششم رقم خورد و در شرایطی که هواداران استقلال منتظر درخشش رامین رضاییان در دربی بودند، این بازیکن نتوانست مقابل پرسپولیس کاری از پیش ببرد و با دادن پنالتی در دقیقه ۹۰، زمینهساز پیروزی سرخها شد.
هواداران استقلال شب گذشته منتظر درخشش رامین رضاییان در دربی بودند اما این بازیکن نتوانست مقابل پرسپولیس کاری از پیش ببرد.
استقلال در تابستان یکی از پرسروصداترین انتقالها را با آبیپوش کردن رامین رضاییان رقم زد. در روزهایی که پرسپولیس مدافع راست نداشت و در پی جذب بازیکن در این پست بود، رامین جواب تلفن مدیران پرسپولیس را نداد تا به استقلال بپیوندد.
تقابل رامین و پرسپولیس در هفته ششم رقم خورد و در شرایطی که هواداران استقلال منتظر درخشش رامین رضاییان در دربی بودند، این بازیکن نتوانست مقابل پرسپولیس کاری از پیش ببرد و با دادن پنالتی در دقیقه ۹۰، زمینهساز پیروزی سرخها شد.
در این مسابقه در دقایق زیادی به نظر میرسید که رامین از جریان بازی خارج شده و فرصت جولان دادن در نفوذها را پیدا نکرد. گاریدو این اتفاق را به خاطر عملکرد دفاعی سه بازیکن تیمش میداند.
خوان کارلوس گاریدو در پاسخ به مهار رامین رضاییان، این ستاره تاثیرگذار گفت:
“این یکی از نکات کلیدی بازی بود. باید بازیکنانشان را تحلیل کنیم که چه کار میخواهند انجام بدهند. بازیکنان باید بدانند که چطور مشکلی که وجود دارد را حل کنند. سوال خوبی پرسیدید. تحلیل تاکتیکی وجود دارد و باید توجه کنیم به کاری که میلاد، سروش و وحید انجام دادند. من فکر میکنم آنها در مورد این کار که تیم به آن نیاز داشت عالی بودند که یکی از پایههای بزرگ تیم حریف را کنسل کنند.”


رکوردشکنی آنتونیو آدان در دربی
احتمال هم گروهی شدن تیم ملی ایران با تیم ملی یورگن لوکادیا در جام جهانی ۲۰۲۶+ جزئیات
معجره در حال اتفاق ؛ منیر به دیدار دربی می رسد؟
انتقاد ساپینتو از نتایج گذشته و تأکید بر نیاز به تغییر در عملکرد استقلال
ماجرای قهر جواد خیابانی با پیشکسوت پرسپولیس + جزئیات
جایزه میلیاردی پیشکسوتان به بهترین بازیکن تیم استقلال در دربی









