پرسپولیس با سرمربی خارجی به استقلال نمی بازد !
پرسپولیس بدون شکست در ۴ دربی اخیر با سرمربی خارجی برابر استقلال

پرسپولیس با سرمربیان خارجی در ۴ دربی اخیر شکستی را متحمل نشده است.
پرسپولیس در آخرین مصاف خود با استقلال از یک مربی خارجی روی نیمکت سود می برد. اوسمار ویرا دستیار برزیلی یحیی گل محمدی بود که در نیم فصل دوم به عنوان سرمربی انتخاب شد و در شهرآورد برگشت لیگ ۲۳ مقابل استقلال به تساوی بدون گل مقابل رقیب سنتی دست یافت.
ذکر این نکته ضروری است که پرسپولیس در ۴ مصاف آخر خود با مربیان خارجی مقابل استقلال بی شکست بوده و به دو ۲ برد و ۲ تساوی دست یافته است. آخرین باخت سرخپوشان به زمان برانکو ایوانکوویچ و فصل هفدهم باز می گردد که نتیجه را با تک گل وریا غفوری به آبیها واگذار کردند. این دیدار دهم اسفند ۹۶ برگزار شد. آخرین برد پرسپولیس مقابل استقلال با مربی خارجی نیز به بازی رفت لیگ نوزدهم برمی گردد که سرخ پوشان با هدایت گابریل کالدرون با تک گل مهدی عبدی مقابل استقلال استراماچونی به پیروزی دست پیدا کرد.
پرسپولیس در مجموع تاکنون ۳۱ بار از مربیان خارجی در دربیها بهره برده و موفق شده ۱۳ بار استقلال را شکست دهد و فقط در ۶ بازی نتیجه را واگذار کرده است. حال باید منتظر بود و دید پرسپولیس با سرمربی اسپانیایی تازه وارد خود نیز در این بازی بزرگ و حیثیتی به پیروزی خواهد رسید یا نه.


رکوردشکنی آنتونیو آدان در دربی
احتمال هم گروهی شدن تیم ملی ایران با تیم ملی یورگن لوکادیا در جام جهانی ۲۰۲۶+ جزئیات
معجره در حال اتفاق ؛ منیر به دیدار دربی می رسد؟
انتقاد ساپینتو از نتایج گذشته و تأکید بر نیاز به تغییر در عملکرد استقلال
ماجرای قهر جواد خیابانی با پیشکسوت پرسپولیس + جزئیات
جایزه میلیاردی پیشکسوتان به بهترین بازیکن تیم استقلال در دربی









