بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حالا کاپیتان بارسلونا فروشی است !

بارسلونا به فکر فروش مارک آندره تراشتگن

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 30 شهریور 1403 | 15:18
تراشتگن ؛ بارسلونا به فکر فروش مارک آندره تراشتگن

بعد از اشتباه دیشب مارک آندره تراشتگن بحث بر سر اینکه بارسا برای سال‌های بعد نیاز به گلر جدید دارد یا خیر، باز شده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تا مدت ها خرید یک گلر مطرح و رقیب جدی برای تراشتگن در بارسا و نیز فروش او مثل یک تابو بود ولی آاس امروز نوشت که این بحث حالا در تیم مدیریت ورزشی بارسا به رهبری دکو مطرح شده است.

پس از اشتباه مهلک دیشب برابر موناکو که منجر به ۱۰ نفره شدن تیم و سپس شکست ۲-۱ شد، بارسا به طور جدی جذب یک دروازه بان بزرگ برای فصل بعد را مدنظر دارد البته همه اینها به شرطی که مشکل فرپلی مالی حل شود.

تراشتگن کاپیتان بارسلوناست و از سال ۲۰۱۴ در این باشگاه حضور دارد. او مدتی نیمکت نشین براوو بود ولی سپس به ترکیب ثابت رسید. گلر آلمانی در سال ۲۰۲۳ و زمانی که جایزه بهترین گلر فصل را گرفت، قراردادش را نیز تا ۲۰۲۸ تمدید کرد اما واقعیت این است که او هرگز نتوانسته یک گلر مطمئن برای بارسا نشان دهد. اثر او در شکست های تحقیرآمیز بارسا برابر رم، لیورپول و بایرن که به ندرت توانست مهارهای موفقی داشته باشد، دیده می شود و در بازی های بزرگ و تعیین کننده اغلب نتوانسته مهره ای کلیدی نشان دهد.

درصد مهارهای موفق او در فصل گذشته به ۷۲ درصد کاهش یافت و در فصل جاری به ۶۸ درصد نیز سقوط کرده است. در بارسا معتقدند حالا زمانش است تا برای او یک رقیب بزرگ بیاید و حتی فروش او نیز می تواند یک گزینه منطقی باشد، به خصوص که بحث انتقال وی به بایرن برای جانشینی نویر نیز مطرح است و او اخیرا این احتمال را رد نکرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *