بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جدایی این بازیکن از دورتموند قطعی شد

صالح اوزچان در آستانه ترک دورتموند

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 8 شهریور 1403 | 10:00
دورتموند ؛ صالح اوزچان در آستانه ترک دورتموند

صالح اوزچان؛ هافبک دفاعی دورتموند به شکل قرضی راهی ولفسبورگ خواهد شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

در آخرین ساعات پنجره نقل و انتقلاتی تابستان، صالح اوزچان هافبک دفاعی ملی‌پوش ترکیه‌ای تیم دورتموند به شکل قرضی راهی ولفسبورگ خواهد‌ شد.

سباستین کل؛ مدیر ورزشی زنبورها در این خصوص گفت:

“صالح بازیکن بسیار خوب و توانمندی است که در دو فصل اخیر کمک زیادی به دورتموند کرده است. اما او اکنون تصمیم داشت به تیمی برود که بیشتر بازی کند.

باشگاه نیز با صالح توافق کرد تا او فصل آینده را به صورت قرضی در ولفسبورگ به میدان برود. از این بابت که او به تیمی مثل ولفسبورگ رفت بسیار خوشحالیم. بی‌شک بعد از درخشش در آن تیم، با تجربه‌ای بیشتر به جمع ما باز می‌گردد.”

صالح اوزچان تابستان ۲۰۲۲ از کلن راهی دورتموند شد. از آن زمان تاکنون در ۴۹ بازی در بوندسلیگا و ۱۶ بازی در لیگ قهرمانان برای زنبورها به میدان رفت. او تا پایان سال ۲۰۲۶ با دورتموند قرار دارد. این هافبک بیست و شش ساله، ۲۲ بازی ملی برای تیم ملی کشورش نیز انجام داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *