بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره خبرساز استقلال خیال جواد نکونام را راحت کرد + جزئیات

محمد حسین مرادمند در استقلال ماندنی شد

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهریور 1403 | 23:33
محمد حسین مرادمند در استقلال ماندنی شد

محمد حسین مرادمند مدافع باتجربه استقلال در بازی تدارکاتی این تیم به میدان رفت تا این‌ چنین تداوم حضورش در جمع آبی‌ پوشان توسط جواد نکونام مشخص شود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

محمد حسین مرادمند که با ابهام در خصوص ادامه حضورش در استقلال مواجه بود و در پنجره نقل و انتقالات تابستانی حتی شایعه حضورش در پرسپولیس نیز داغ شده بود، در نهایت با علاقه قلبی که نسبت به تداوم همکاری با آبی‌ها نشان داد، بار دیگر در فصل بیست و چهارم نیز پیراهن این تیم را بر تن خواهد کرد.

محمد حسین مرادمند که سابقه گلزنی در دربی را نیز در کارنامه دارد تا به این شکل از محبوبیت بالایی بین هواداران این تیم برخوردار باشد، بعد از جدایی علی نعمتی بحث حضورش در پرسپولیس شکل گرفته بود و با تماس‌هایی از سوی این باشگاه نیز مواجه شد. با این حال او با رد این پیشنهادات و انتظار برای بازگشت دوباره به استقلال، در پایان هفته دوم و تقابل تیمش با ملوان بندرانزلی به تمرینات این تیم برگشت و در بازی تدارکاتی امروز آبی‌ها  نیز در ترکیب این تیم قرار گرفت.

با این شرایط به نظر می‌رسد بحث جدایی او از استقلال به طور کامل منتفی شده و این مدافع باتجربه که آمار مناسبی نیز در ترکیب تیم جواد نکونام در فصل گذشته به جا گذاشته، بار دیگر با پیراهن این تیم کار را دنبال خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *