ماجرای پرسپولیس و لوکادیا به کجا رسید ؟
پرسپولیس آماده دریافت غرامت یورگن لوکادیا

هفته گذشته مهلت دادگاه عالی ورزش به یورگن لوکادیا به پایان رسید.
باشگاه پرسپولیس مهر ماه سال گذشته موفق شد حکم ۳۲۴ هزار و ۲۰۰ دلاری علیه یورگن لوکادیا ، مهاجم هلندی سابق خود، بگیرد و همچنین سه پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه هانگژو را ببندد.
به نقل از ورزش سه یورگن لوکادیا که به دلیل فسخ غیرقانونی با پرسپولیس در دادگاه فیفا محکوم شده بود، پرونده را به دادگاه عالی ورزش برد تا آنجا حکم فیفا را نقض کند و در این خصوص چند جلسه استماع نیز برگزار شد.
حالا اما به نظر میرسد زمان صدور حکم رسیده باشد. دادگاه کاس در آخرین اطلاعیه خود به طرفین اعلام کرد که یک هفته وقت دارند تا با یکدیگر توافق کنند.
از این زمان اعلامی حدود ده روز گذشته و لوکادیا نتوانسته نظر باشگاه پرسپولیس را جلب کند تا به این ترتیب این بازیکن در آستانه محکومیت خود قرار بگیرد.
باشگاه پرسپولیس با دریافت این مبلغ ۳۲۴ هزار دلاری که البته سود یک سال تاخیر هم به آن اضافه خواهد شد، فرصت این را خواهد داشت تا حدود پنج درصد از قرارداد همه بازیکنان خود را پرداخت کند.


کارتال و افشای پشتپرده جدایی از پرسپولیس
پیام معنادار اوسمار ویرا پیش از دیدار پرسپولیس با ذوبآهن
نکته مهم درمورد باخت های باشگاه پرسپولیس
لیست مازاد پرسپولیس چقدر حقیقت دارد ؟
خبر مهم از دیدار پرسپولیس مقابل تراکتور در لیگ برتر + جزئیات
ساعت دو دیدار هفته بیست و سوم لیگ برتر باشگاههای کشور تغییر کرد + جزئیات









