بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبر مهم از دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل قرقیزستان

مهدی محمدنبی نایب رئیس فدراسیون فوتبال : شاید بازی تیم ملی فوتبال ایران و قرقیزستان در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار بشود

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 مرداد 1403 | 11:04
تیم ملی ؛ احتمال برگزاری دیدار ایران و قرقیزستان در اصفهان

مهدی محمدنبی نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت : شاید بازی تیم ملی ایران و قرقیزستان در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود این ورزشگاه مورد تأیید کنفدراسیون فوتبال آسیا و پیش از این تجربه استقرار کمک داور ویدیویی را داشته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم ملی فوتبال ایران در چارچوب دور سوم انتخابی جام جهانی 2026 در روز ۱۵ شهریور ماه سال جاری میزبان قرقیزستان است.

با توجه به استانداردسازی بیشتر ورزشگاه‌های کشور متناسب با الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا، ورزشگاه آزادی هم در حال بازسازی است.

مهدی محمدنبی نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران اعلام کرد:

شاید بازی تیم ملی ایران و قرقیزستان در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود. این ورزشگاه مورد تأیید کنفدراسیون فوتبال آسیا و پیش از این تجربه استقرار کمک داور ویدیویی را داشته است.

در روز اول مرداد ماه سال جاری هدایت ممبینی دبیر کل فدراسیون فوتبال درباره محل میزبانی دیدار ایران و قرقیزستان گفته بود:

در ۴۸ ساعت آینده جلساتی داریم که تصمیم‌گیری می‌کنیم. اگر به این نتیجه برسیم که ممکن است برای میزبانی این بازی در ورزشگاه آزادی به مشکل بخوریم، ورزشگاه جایگزین را معرفی می‌کنیم. این بازی قطعاً داخل کشور برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *