محکومیت استقلال قطعی شد ؛ پای ستاره سپاهان در میان است
محکومیت استقلال به پرداخت 66 میلیارد ریال در پرونده شکایت سیاوش یزدان

باشگاه استقلال در پرونده شکایت سیاوش یزدانی به پرداخت بیش از ۶۶ میلیارد ریال محکوم شد.
در نیم فصل لیگ بیست و دوم بود که سیاوش یزدانی با تصمیم ریکاردو ساپینتو، از استقلال کنار گذاشته شد. این مدافع باتجربه، سپس راهی سپاهان شد اما برای گرفتن باقیمانده طلبش، از استقلال به کمیته تعیین وضعیت شکایت کرد.
داستان از این قرار بود که گفته می شد با پیوستن یزدانی به سپاهان، باشگاه استقلال باید ما به تفاوت رقم قرارداد این بازیکن با آبی ها و قرارداد جدیدش با تیم اصفهانی را پرداخت کند.
حالا و با حکمی که کمیته تعیین وضعیت داده، استقلال باید بیش از ۶.۶ میلیارد تومان را به این بازیکن بپردازد. البته یزدانی در شکایت اولیه خود خواستار دریافت ۱۵ میلیارد تومان بوده است که میزان ۸.۶ میلیارد از این درخواست، توسط کمیته تعیین وضعیت رد شده است.
در حکم صادره آمده است:
با توجه به شکایت سیاوش یزدانی از باشگاه استقلال تهران، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۶۴ میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲ میلیارد و ۴۴۱ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۸۶ میلیارد ریال قرار رد صادر کرد.


شوک به استقلال ؛ مذاکره ایجنت رضائیان با رقبای استقلال در مسیر قهرمانی + جزئیات
ترکیب استقلال برای دیدار حساس مقابل خیبر خرم آباد لو رفت + جزئیات
جنجال و کتک کاری ستاره های استقلالی در فرودگاه خبرساز شد + جزئیات
خبر مهم از دیدار استقلال مقابل گل گهر سیرجان + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای ستاره محبوب هواداران استقلال
کری سنگین پیشکسوت استقلال برای رقبای تیم ساپینتو + جزئیات









