بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره دورتموند در حال انتقال به لورکوزن

بایرلورکوزن در تلاش برای جذب متس هوملس

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 تیر 1403 | 14:14
لورکوزن ؛ بایرلورکوزن در تلاش برای جذب متس هوملس

ممکن است قهرمان بوندسلیگا خط دفاعی خود را برای دفاع از عنوان قهرمانی با جذب ملی پوش سابق آلمان تقویت کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

طبق ادعای بیلد، بایر لورکوزن هنوز پیشنهاد دومی از بایرن برای جاناتان تاه دریافت نکرده است. این باشگاه نمی‌خواهد از تقاضای ۴۰ میلیونی خود عقب‌نشینی کند.

لورکوزن همچنان منتظر است تا ببیند آیا بایرن برای جذب تاه که نمی‌خواهد قراردادش را بعد از سال ۲۰۲۵ تمدید کند، اصرار خواهد کرد یا خیر. تاه فقط می‌خواهد به مونیخ برود اما باید دید پیشنهاد بعدی بایرن به ۴۰ میلیون یورو نزدیک می‌شود یا او باید همچنان منتظر بماند.

در این بین لورکوزن به دنبال گزینه‌های جانشینی تاه است و حتی اگر این بازیکن ماندنی شود نیز می‌خواهد خط دفاع خود را تقویت کند. بیلد نوشته است که یکی از این گزینه‌ها متس هوملس است که جذب او رایگان خواهد بود. مذاکرات اولیه نیز با او صورت گرفته است.

لورکوزن همچنین برای جذب والدمار آنتون (۲۷ ساله) تلاش کرده بود، اما کاپیتان اشتوتگارت تصمیم گرفت به دورتموند برود. اگر هوملس به لورکوزن برود، یادآور انتقال سامی هیپیا در سال ۲۰۰۹ خواهد بود. این فنلاندی در سن ۳۵ سالگی با انتقال آزاد از لیورپول به لورکوزن ملحق شد. کاپیتان لورکوزن در آن زمان، سیمون رولفس بود که اکنون مدیر ورزشی باشگاه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *