با تایید نکیسا ربیعی ماندنی است
نیما نکیسا مدیرعامل باشگاه ذوبآهن : در لیگ بیست و چهارم مثل لیگ بیست و سوم با آقای ربیعی ادامه خواهیم داد

مدیرعامل باشگاه ذوبآهن درباره وضعیت سرمربی این تیم برای فصل جدید توضیحاتی ارائه داد.
تیم فوتبال ذوبآهن در فصل اخیر جایگاه پنجم جدول لیگ برتر را به دست آورد و این عملکرد موجب شده تا مدیرعامل این باشگاه تاکید به ادامه همکاری با محمد ربیعی داشته باشد و شایعاتی مبنی بر حضور سیدمهدی رحمتی در این تیم را رد کند.
نیما نکیسا، مدیرعامل باشگاه ذوبآهن در حاشیه انتخابات فدراسیون دو و میدانی در جمع خبرنگاران حاضر شد و پیرامون آخرین وضعیت این تیم عنوان کرد:
در لیگ بیست و چهارم مثل لیگ بیست و سوم با آقای ربیعی ادامه خواهیم داد و شایعاتی که وجود داشت، درست نیست. تمام تلاش ما این است تا مثل سال قبل تیمی بیحاشیه و کمحاشیه ببندیم که بار فنی بالایی داشته باشد.
او در واکنش به شایعه حضور مهدی رحمتی در ذوبآهن ابراز کرد:
همیشه شفاف صحبت کردم و غیر شفاف حرفی را نزدم. آقای رحمتی دوست عزیز و هم پستی سابقم است که از دوستان بسیار نازنین من به حساب میآید ولی ما با آقای ربیعی قرارداد دو ساله داریم و رفاقت خیلی خوبی بین ما هست.
مدیرعامل باشگاه ذوبآهن یادآور شد:
سال گذشته لطف خداوند شامل حال این رفاقت درون سازمانی ما شد و خوشبختانه توانستیم در روز آخر لیگ برتر به مقامی برسیم که همه خوشحال شویم. ما با آقای ربیعی ادامه خواهیم داد و هیچ مشکلی وجود ندارد. آقای رحمتی سرمایه ملی و عزیز ما است ولی واقعا نمیدانم این قضیه از کجا مطرح شد ولی صحبتی با ایشان صورت نگرفت.


میزبانی استقلال در ورزشگاه امام رضا مشهد؟
هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به مدیران سرخ + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای ستاره محبوب هواداران استقلال + جزئیات
خبر مهم از دیدار استقلال مقابل المحرق بحرین + جزئیات
واکنش خاص پیشکسوت استقلال به حواشی کریم باقری + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت تراکتور به پرسپولیس خبرساز شد + جزئیات









