مهمان ویژه تمرین امروز پرسپولیس + سند
عیسی آل کثیر ، مهمان ویژه تمرین پرسپولیس

عیسی آل کثیر ، مهاجم مصدوم قرمزها در آستانه دیدار برگشت با تیمی که خاطره خوبی از آن ندارد، تمرینات تیمش حاضر شد.
عیسی آل کثیر که به تازگی پای خود را به تیغ جراحان سپرده بود تا از ناحیه رباط صلیبی مورد عمل جراحی قرار بگیرد، امروز با همتیمیهایش دیدار کرد.
داستان عیسی آل کثیر و لیگ بیست و یکم، به شکل غیرمنتظرهای به پایان رسید، آسیبدیدگی این مهاجم روبهروی شهرخودرو در بازی رفت، برای او دردسرساز شد و معاینات روی پای او، پارگی رباط صلیبی این بازیکن را تایید کرد. آل کثیر که در ابتدا حاضر نبود پایش را به تیغ جراحی بسپارد نهایتا رضایت داد که پایش را جراحی کند تا بتواند از فصل آینده دوباره برای تیمش بازی کند. حالا او برای ۶ ماه خانهنشین شده و به نظر میرسد تا پایان نیم فصل اول لیگ بیست و دوم باید از فوتبال دور باشد.
این دومین بار در دوران فوتبال آلکثیر در پرسپولیس است که او ناچار میشود برای ۶ ماه دیدارهای تیمش را از دور تماشا کند منتهی انگیزه این بازیکن برای بازگشت به میادین بسیار بالاست و او امیدوار است که فصل آینده بتواند نمایش خوبی در ترکیب پرسپولیس داشته باشد.

عیسی آل کثیر


ستاره گمشده به تمرین پرسپولیس برگشت!
ستاره گمشده به تمرین پرسپولیس بازگشت + عکس
ستاره محبوب استقلال در کنار برنده توپ طلا + عکس
ستاره بدشانس استقلال در رم + عکس
میهمان ویژه در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس + عکس
پیام معنادار ستاره خارجی استقلال در فضای مجازی + سند









