قول بزرگی که سرمربی اروپایی به هواداران پرسپولیس داد + آخرین خبر از وضعیت کارلوس
خوان کارلوس گاریدو سرمربی جدید پرسپولیس : همیشه برای به دست آوردن جامها باید بجنگیم
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس در پیامی ویدیویی خطاب به هواداران این تیم وعده داد که همه تلاشش را خواهد کرد تا قرمزپوشان فصل موفقی داشته باشند.
خوان کارلوس گاریدو که به تازگی سرمربیگری تیم پرسپولیس را پذیرفته در پیامی ویدیویی با هواداران این تیم صحبت کرد.
وی در این پیام ویدیویی گفت:
«سلام به هواداران پرسپولیس. این یک افتخار بزرگ برای من است که سرمربی تیم شما باشم. شما باشگاه بزرگی هستید؛ تیم و بازیکنان بزرگی دارید. من نهایت تلاشم را میکنم تا شما به تیمتان افتخار کنید و اینکه همیشه برای به دست آوردن جامها بجنگیم. خیلی خوشحالم که با شما هستم و همه تلاشم را میکنم که در کنار هم فصل موفقی داشته باشیم.»
طبق اطلاعات به دست آمده دلیل تاخیر در آمدن گاریدو به ایران عدم صدور مجوز کار برای وی از سمت مقامات کشورمان بوده است.
با این حال طبق اخباری که در اختیار خبرنگار پارس فوتبال قرار گرفته است، روز گذشته باشگاه پرسپولیس نامه ای را به سازمان لیگ ارسال کرده و آنها هم نامه ای را به فدراسیون زدند تا مدیران فدراسیون با شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان مکاتبه کنند تا مقدمات حضور سرمربی جدید این تیم در ایران فراهم و مجوز فعالیت او صادر شود.
طبق این اطلاعات شورای برون مرزی فردا دوشنبه جلسه ای در این زمینه برگزار می کند و بعد از گرفتن استعلام های لازم درخواست صدور ویزا انجام خواهد شد و گاریدو به ایران می آید.














