اقدام ارزشمند ستاره پرسپولیس در نیشابور + عکس
علی نعمتی بازیکن پرسپولیس 9 زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کرد

مدافع پرسپولیس در اقدامی خیرخواهانه شرایط آزادی ۹ زندانی جرایم غیرعمد را فراهم ساخت.
علی نعمتی مدافع نیشابوری پرسپولیس در اقدامی خیرخواهانه با قبول پرداخت بدهی ۹ زندانی معسر این شهر، زمینه آزادیشان را فراهم کرد.
همزمان با هفته قوه قضائیه و در آستانه عید سعید غدیر خم، این بازیکن با حضور در شهر زادگاهش و بعد از آگاهی از شرایط این ۹ زندانی جرائم غیر عمد و نیازمند شهرستان، زمینهساز آزادی آنها شد.
میزان کل بدهی این تعداد زندانی مبلغ ۱ میلیارد و ۹۰۹ میلیون ریال بوده که با تلاش مددکاری زندان و دعوت از شاکیان پرونده و تخفیف ۶۱۰ میلیون ریالی از سوی آنان و تامین مبلغ باقی مانده از سوی بازیکن مطرح و بااخلاق نیشابوری تیم پرسپولیس زمینه آزادی آنان فراهم و به آغوش خانوادههای خود بازگشتند.
نعمتی بازیکن آتیهدار تیم پرسپولیس اعلام داشته این اولین اقدام خیرخواهانه در حوزه آزادی زندانیان معسر و نیازمند شهرستان بوده و مطمئنا ادامهدار خواهد بود. همچنین به پاس این اقدام خیرخواهانه و از سوی رئیس زندان با اهدای لوح و هدیه از وی تجلیل شد.



اوستون اورونوف همچنان ستاره پرسپولیس با اوسمار + سند
اقدام خبرساز فرشاد احمدزاده روی نیمکت پرسپولیس + سند
وضعیت عجیب چمن ورزشگاه شهرقدس + سند
حرکات دیده نشده اوسمار ویرا مقابل آلومینیوم اراک + سند
تغییر ویژه بیفوما در مقایسه با دوران وحید هاشمیان در پرسپولیس + سند
رونمایی از پوستر جذاب استقلال برای دیدار مقابل خیبر خرم آباد + عکس









