سنگ تمام وزیر ورزش و مهدی تاج برای قهرمانی سپاهان + سند
حضور مهدی تاج ، کیومرث هاشمی و مهدی محمدنبی در جشن قهرمانی سپاهان در جام حذفی فوتبال ایران

دیدار تیم های سپاهان و مس رفسنجان در فینال جام حذفی با پیروزی و قهرمانی زردپوشان اصفهانی به پایان رسید.
در فینال مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای کشور از ساعت ۱۷:۴۵ امروز پنجشنبه تیمهای سپاهان اصفهان و مس رفسنجان در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که در پایان این مسابقه با پیروزی ۲ بر صفر زردپوشان اصفهانی به پایان رسید و شاگردان ژوزه مورایس به عنوان قهرمانی جام حذفی فوتبال ایران دست پیدا کردند.
شهریار مغانلو در دقیقه ۸ روی اشتباه مدافعان مس گل اول سپاهان را به ثمر رساند. در ادامه و در دقیقه ۲۳ این مسابقه بیژن حیدری داور بازی با کمک VAR، برای زردپوشان اصفهانی اعلام پنالتی کرد که این ضربه را نیز مغانلو خلاف جهت حرکت حامد لک وارد دروازه مس کرد تا شاگردان مورایس با دو گل پیش بیفتند.
بیژن حیدری قضاوت مسابقه جام حذفی را برعهده داشت که در نیمه اول بازی به جلالالدین علیمحمدی از تیم مس رفسنجان کارت زرد نشان داد.
مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال، کیومرث هاشمی وزیر ورزش و مهدی محمدنبی به عنوان نایب رئیس اول فدراسیون در جشن قهرمانی سپاهان حضور داشتند.





غلامی وارد باشگاه صدتایی های استقلال شد + عکس
حرکات جالب فرزند سیدحسین حسینی در اصفهان
تصویری دردناک از مصدومیت عارف غلامی مقابل خیبر + عکس
پسر ستاره محبوب هواداران استقلال سوژه فضای مجازی شد + سند
پیام مهم ستاره جنجالی استقلال برای هواداران آبی در فضای مجازی + سند
اتفاق تلخ برای ستاره لیگ برتری در دیدار مقابل استقلال + عکس









