مقصد بمب نقل و انتقالات لو رفت
الشمال مقصد بغداد بونجاح

بغداد بونجاح ، مهاجم الجزایری فصل گذشته السد، تیم جدید را مشخص کرده است.
باشگاه السد پس از پایان از جدایی بغداد بونجاحاز جمع خود خبر داد اما در شرایطی که پیشبینی میشد او راهی لیگ عربستان شود، امروز برخی از رسانههای قطری اعلام کردند که او تصمیم گرفته در لیگ قطر به کارش ادامه بدهد.
به نقل از ورزش سه به نظر میرسد بونجاح معاینات پزشکی خود را با باشگاه الشمال تکمیل کرد تا برای انتقال به این باشگاه قطری آماده شود. انتخاب باشگاه الشمال توسط بونجاح غافلگیرکننده بود، چرا که این تیم فصل گذشته در رده نهم لیگ قطر قرار گرفت.
نکته جالب اینکه این ستاره الجزایری یک ماه پیش اعلام کرده بود که تمایل دارد در لیگ عربستان بازی کند اما حالا الشمال را به عنوان مقصد جدیدش انتخاب کرده است.
بونجاح ۳۲ ساله از سال ۲۰۱۵ برای السد بازی کرد و در تمامی رقابتها ۲۳۱ بازی با السد انجام داد که ۲۰۲ گل به ثمر رساند و ۶۰ پاس گل داد. او با السد به ۱۳ عنوان قهرمانی داخلی و قارهای دست یافت.
جالب اینکه پس از اعلام خبر جدایی بونجاح از السد، برخی از هواداران پرسپولیس در فضای مجازی درخواست جذب این بازیکن را مطرح کرده بودند.


متلک سنگین اسطوره محبوب هواداران پرسپولیس به شجاع خلیل زاده + جزئیات
مدیر تیم مطرح لیگ برتری نقره داغ شد + جزئیات
پیشنهاد ویژه پیشکسوت پرسپولیس برای اوسمار ویرا + جزئیات
هشدار ترسناک پیشکسوت استقلال به ستاره های تیم ساپینتو + جزئیات
پاداش میلیاردی در انتظار باشگاه استقلال
پشت پرده علت اصلی برد تراکتور برابر پرسپولیس ؛ پای درویش در میان است + جزئیات









