بازگشت مهدی قائدی به ایران ؟
استقلال به دنبال بازگرداندن مهدی قائدی

نشریه قطری باشگاه استقلال را مشتری جدید مهاجم ایرانی شباب الاهلی معرفی کرد.
از هفته گذشته مهدی قائدی مهاجم ملی پوش کشورمان و عضو باشگاه شباب الاهلی دبی طبق گزارش های رسیده از امارات در تیرراس باشگاه الغرافه قطر قرار دارد.
طبق گزارش ها استراماچونی سرمربی سابق استقلال به دنبال جذب قائدی شاگرد سابقش است تا خط حمله الغرافه را فصل جدید لیگ ستارگان تقویت کند.
در همین رابطه نشریه «العرب» قطر امروز در گزارشی با تایید تلاش های الغرافه برای جذب قائدی به خواسته استراماچونی از مشتری جدید این بازیکن پرده برداشت.
نشریه قطری مدعی شد باشگاه استقلال تهران هم برای برگرداندن ستاره سابقش وارد عمل شده و رقیب الغرافه در جذب قائدی است.
مهدی قائدی تابستان گذشته با قراردادی ۵ ساله با ارزش بیش از یک میلیون یورو راهی شباب الاهلی شد و باشگاه اماراتی این روزها به دنبال فروش قرضی این بازیکن ایران است.


ساپینتو تکلیف رامین رضاییان را روشن کرد
ریکاردو ساپینتو لب خط به منیر الحدادی چه گفت؟
ستاره محبوب هواداران استقلال در مسیر جدایی ؟ + جزئیات
کمیته انضباطی خداداد عزیزی را نقره داغ کرد + جزئیات
روبن دیاز با گلی که به ساندرلند زد داغ دل پرسپولیسی ها را تازه کرد+ کلیپ
کری سنگین مربی تراکتور برای استقلال ، پرسپولیس و سپاهان + جزئیات









