سرمربی مطرح، الاتحاد را تیغ زد ؛ ۳۰ میلیون یورو ناقابل !
۳۰ میلیون یورو غرامت گایاردو برای فسخ قرارداد با الاتحاد

باشگاه الاتحاد قصد دارد مبلغ ۳۰ میلیون یورو غرامت به مارسلو گایاردو برای فسخ قراردادش پرداخت کند.
گایاردو هنوز هدایت الاتحاد را بر عهده دارد اما شاید حضور او روی نیمکت این تیم تنها تا چند ساعت یا نهایتا تا چند روز دیگر به طول بینجامد و پس از آن از این سمت کنار گذاشته خواهد شد تا جانشینش انتخاب شود.
باشگاه الاتحاد که در حال حاضر کریم بنزما را در اختیار دارد در حال آماده کردن مبلغی باورنکردنی است که در تاریخ دنیای فوتبال بیسابقه است. آنها قصد دارند نزدیک به ۳۰ میلیون یورو پرداخت کنند تا قرارداد این مربی آرژانتینی که تا ژوئن ۲۰۲۵ ادامه دارد فسخ شود.
این یک سال باقی مانده از قرارداد او هزینه ۳۰ میلیون یورویی را برای این باشگاه عربستانی به همراه داشته است که شامل هفت عضو کادر فنی او هم میشود. این مربی تمایلی به توافق و عبور از این مبلغ ندارد و به همین دلیل اخراجش برای این باشگاه که پس از شکست برابر الاتفاق تصمیم به انجام این کار گرفته بود گران تمام خواهد شد.
به نظر میرسد که توافق نهایی بین آنها انجام شده اما هنوز مدارک امضا نشده و به همین دلیل این باشگاه خبر را به صورت رسمی اعلام نکرده است. این در حالی است که گایاردو هنوز تصمیمی برای قطع همکاری ندارد و در حال برنامهریزی برای آغاز فصل آینده در فاصله چند هفته پیش رو است.
نباید فراموش کرد که این مربی در طول این فصل که بسیار هم برای این باشگاه ناامید کننده بود با مشکلات بسیاری روبرو شد. آنها حتی نتوانستند در جمع چهار تیم صدر جدول رقابتهای لیگ عربستان قرار بگیرند تا مجوز حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را به دست آورند. آنها در طول این فصل با اتفاقاتی مانند مصدومیت تا درگیری با بنزما و تغییر مربی روبرو بودند.
الاتحاد حالا به دنبال یافتن سکاندار دیگری است. صحبتهایی درباره افرادی مانند مکس آلگری مطرح شده اما هنوز هیچ چیز رسمی نیست. مدیر ورزشی این باشگاه در حال حاضر رامون پلانس است که پیش از این سابقه بازی در بارسلونا و اسپانیول را داشته است. او مسئول پیدا کردن جانشین برای گایاردو است و باید دید که آیا صندوق سرمایهگذاری عربستان به این باشگاه اجازه خواهد داد که هزینه قابل توجهی را برای انتخاب مربی پرداخت کند چون همین حالا هم هزینه گزافی را برای گایاردو داده است.


سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه در راه عربستان + جزئیات
ستاره تیم ملی فوتبال انگلیس آب پاکی را روی دست عربستانی ها ریخت
ابهام در آینده کریس رونالدو در النصر
ستاره چلسی در آستانه انتقال به لیگ عربستان
ستاره سیتی هدف نخست تیم های مطرح عربستانی در نقل و انتقالات
الاتحاد و النصر در رقابت با یووه و اینتر برای خرید مهاجم برزیلی









