بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خانه تکانی اساسی لیورپول در نقل و انتقالات

جدایی یازده بازیکن از لیورپول در نقل و انتقالات

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 19 خرداد 1403 | 14:56
لیورپول ؛ جدایی یازده بازیکن از لیورپول در نقل و انتقالات

یازده بازیکن که در بینشان دو بازیکن سرشناس دیده می‌شود، لیورپول را ترک خواهند کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

دوران یورگن کلوپ در لیورپول به پایان رسیده و حالا نوبت آرنه اسلوت است. با آمدن او، لیورپول در تابستان امسال خروجی‌هایی خواهد داشت. در حال حاضر از یازده بازیکن به عنوان گزینه خروج نام برده می‌شود.

تیاگو آلکانتارا (۳۳ ساله) و جوئل ماتیپ (۳۲ ساله) در صدر فهرست بازیکنانی هستند که فصل آینده در لیورپول ادامه نخواهند داد. هر دو در ۳۰ ژوئن قرارداد خود را به پایان می‌رسانند و مانند هشت بازیکن زیر، در ماجراجویی فصل بعد قرمزها نخواهند بود: آدام لوئیس (۲۴ ساله)، ملکامو فرائندورف (۲۰ ساله)، ماتئوس موسیالوفسکی (۲۰ ساله)، لوک هویتسون (۱۹ ساله)، نایل آزبورن (۱۹ ساله)، ناتان گیبلین (۱۸ ساله)، فرانسیس گیما (۱۷ ساله) و کودی پنینگتون (۱۷ ساله) در فهرست فصل آینده حضور نخواهند داشت.

اما تلفات بیشتر هستند. اولی، دفاع راست اسکاتلندی، کالوین رمزی (۲۰ ساله) که به صورت قرضی جدا می‌شود. او در لیگ یک برای ویگان اتلتیک بازی خواهد کرد، تیمی که فصل گذشته به صورت قرضی در آن حضور داشت.

همچنین آینده محمد صلاح (۳۱ ساله) و داروین نونیز (۲۴ ساله) نیز مبهم است. این بازیکن مصری که پیشنهاد ۱۷۵ میلیون پوندی الاتحاد (۱۰۰ میلیون ثابت به اضافه ۷۵ میلیون متغیر) را در آخرین روز بازار زمستانی گذشته رد کرد، بدون شک، یکی از بهترین دارایی‌های باشگاه است، اما عربستان برای او بازخواهد گشت.

در مورد ستاره اروگوئه‌ای، علیرغم اینکه یکی از بهترین‌های تیم در بخشی از فصل گذشته بود، در مجموع فصل راحتی را پشت سر نگذاشت. خرید ۸۰ میلیون یورویی لیورپول در برخی بازی‌ها از سوی هواداران به شدت هو شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *