بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اعتراف تلخ مانوئل نویر گلر تیم ملی آلمان

مانوئل نویر : مقابل یونان اشتباه کردم و مقصر هستم

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 19 خرداد 1403 | 9:17
آلمان ؛ مانوئل نویر : مقابل یونان اشتباه کردم و مقصر هستم

مانوئل نویر، دروازه‌بان باتجربه آلمان، تایید کرد در بازی مقابل یونان، مرتکب اشتباه شد و مقصر گل دریافتی تیمش بوده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

نویر که با وجود انتقادهای آندره ترشتگن، دروازه‌بان دوم آلمان، در ترکیب اصلی قرار گرفته بود، در دقیقه ۳۴ بازی، در دفع یک توپ ساده، اشتباه کرد و دروازه خود را به روی شوت پتروس مانولاس باز شده دید. این اشتباه نویر، یونان را پیش انداخت و آلمان تا دقایق پایانی بازی برای جبران آن تلاش کرد.

نویر در مصاحبه بعد از بازی گفت:

«اشتباه همیشه گروهی [نه فردی] است. اما این گل تقصیر من بود. باید توپ را بهتر دفع می‌کردم. روند بازی در نیمه اول خوب نبود، مخصوصا مقابل تیمی که عقب می‌نشیند. یونان چند موقعیت ضدحمله داشت، باید بهتر عمل کنیم.

در نیمه دوم هجومی بازی کردیم و موقعیت‌های گل خوبی خلق کردیم. مشخص بود که می‌خواستیم این بازی را برنده بشیم. نیمه اول [مقابل اسکاتلند] نباید شبیه به بازی امروز باشد.”

آلمان در دیدار دیشب ۲-۱ به پیروزی رسید اما اشتباه نویر در بازی مقابل یونان بار دیگر بحث حضور او در دروازه آلمان در یورو ۲۰۲۴ را داغ کرده است. عملکرد ضعیف او در بازی‌های اخیر تردیدهای زیادی را در مورد آمادگی او برای رقابت‌های اروپایی ایجاد کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *