سرنوشت غم انگیز بدترین خرید تاریخ پرسپولیس
سرنوشت عجیب مهاجم خارجی پیشین پرسپولیس

جونیور براندائو مهاجم برزیلی و پیشین پرسپولیس که با عملکرد بسیار ضعیف خود یکی از بدترین خریدهای خارجی تاریخ باشگاه بود، پس از جدایی از سرخ ها نیز عملکرد بسیار ضعیفی داشته است.
جونیور براندائو در سال ۹۸ با پیراهن پرسپولیس در لیگ بازی کرد.
جونیور براندائو بعد از جدایی از پرسپولیس تا امروز با ۴ تیم دیگر بازی کرده است که کلا ۶۲ بازی و فقط ۶ گل زده را به ثمر رسانده است. این بازیکن که تحت قرارداد لودوگورتس است برای این تیم فقط ۲ بازی در لیگ اروپا انجام داده و مابقی به صورت قرضی در تیمهای دیگر بوده.
این بازیکن پس از جدایی از پرسپولیس تهران برای تیم اتلتیکو در سری آ برزیل ۲۰ بازی و ۲ گل را ثبت کرد. سپس به ریوآوه پرتغال رفت و ۱۲ بازی بدون گل داشت. بعد از آن در سری بی برزیل برای تیم «سی آر بی» ۲۳ بازی انجام داد و ۳ گل زد و در نهایت برای اپراریو در سری بی برزیل ۸ بازی و یک گل را ثبت کرد.


حکم قهرمانی پرسپولیس داده شد !
ستاره پرسپولیسی همچنان کولاک می کند
آمادهسازی پرسپولیس برای دیدارهای پیشرو با وجود تعطیلی رقابتهای لیگ برتر
تأکید مدیر پرسپولیس بر آمادگی کامل تیم برای برگزاری دیدار هفته هفتم
استعفای ناگهانی سرمربی سابق پرسپولیس از هدایت فنرباغچه
بازتاب گسترده نیمکتنشینیهای ستاره ازبکستانی پرسپولیس در رسانه های کشورش









