بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حواشی عجیب بازی تراکتور و فجرسپاسی در تبریز

حرکت عجیب بازیکنان تراکتور مقابل سکوهای خالی ؛ ادای احترام به هوادارانی که نبودند !

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 خرداد 1401 | 22:43
حرکت عجیب بازیکنان تراکتور مقابل سکوهای خالی ؛ ادای احترام به هوادارانی که نبودند !

در حاشیه بازی تراکتور و فجرسپاسی بازیکنان تی تی ها به رهبری مهدی کیانی کاپیتان خود به سمت سکوهای ورزشگاه رفتند و به هوادارانی که نبودند ادای احترام کردند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بازیکنان تراکتور پیش از آغاز بازی به سمت سکوهای خالی رفتند و دست تکان دادند.

پیش از آغاز بازی تراکتور و فجر سپاسی در هفته ۲۹ لیگ برتر، دو تیم با چفیه وارد میدان شده و پیش از بازی با اهدا گل به شهدای جنگ تحمیلی ادای احترام کردند.

* بازی از اواسط نیمه اول زیر نور برگزار می‌شود.

* سکوت در ورزشگاه سبب شده صدای مربیان و بازیکنان در ورزشگاه پیچیده شود.

* اکبر ایمانی باز هم در ترکیب ۱۸ نفره تراکتور حضور نداشت.

* ابوالفضل رزاق پور که در بازی مقابل پرسپولیس در ترکیب تی تی ها قرار داشت، در لیست ۱۸ نفره قرار ندارد و با لباس شخصی از سکوها شاهد بازی تیمش است.

* در ورزشگاه خالی از تماشاگر، فقط خبرنگاران و عکاسان  و عوامل اجرایی شاهد آخرین بازی خانگی تراکتور در تبریز هستند.

* قبل از آغاز مسابقه مجتبی سرآسیابی با ارطغرول ساغلام خوش بشی داشت و اعضای کادر فنی دو تیم به گرمی باهم روبرو شدند.

* مهدی کیانی، کاپیتان تیم تراکتور در حین ورود تیم به ورزشگاه یادگار امام و پیش از گرم کردن، بازیکنان را به سمت سکوهای خالی برد تا نسبت به هوادارانی که جای آنها امروز خالی است، ادای احترام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *