بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پشت پرده پاسخ تند سمیعی به درویش : با این سن و سال متاسفم که ادب نداری ! + سند

فرشید سمیعی، سرپرست مدیرعاملی استقلال : آقای درویش وقتی مشکل بی‌خوابی پیدا می‌کنند، ادب را فراموش می‌کنند

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 خرداد 1403 | 20:30


پس از پایان صحبت‌های رضا درویش در برنامه فوتبال برتر، فرشید سمیعی، سرپرست مدیرعاملی استقلال در قامت پاسخگویی برآمد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پس از پایان صحبت‌های تلفنی رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس در برنامه فوتبال برتر، فرشید سمیعی، سرپرست مدیرعاملی استقلال در قامت پاسخگویی برآمد و گفت:

برای ادبیات ایشان با این سن و سال متاسفم. شخصیت خودشان را نشان دادند. همه می‌دانند چه ادبیاتی دارند. عوض اینکه به حرف‌های محترمانه من، محترمانه پاسخ بدهند، با ادبیات چاله‌میدانی پاسخ می‌دهند.

سرپرست مدیرعاملی استقلال همچنین خطاب به مجری برنامه، یادآور شد:

به شما هم اعتراض دارم که اجازه می‌دهید افرادی با چنین ادبیاتی صحبت کنند و در چشم ملت نگاه کنند و بگویند قرارداد ۱۵ میلیارد تومانی سقف باشگاه ماست.

سمیعی ادامه داد:

چرا ناراحت می‌شوید که ما می‌خواهیم اشتباهات داوری را پیگیری کنیم؟ چرا شما باید یک بازی بیشتر با تماشاگر بازی کنید؟ چرا بازی اول و آخر با گل آفساید تمام کنید؟ چه کسی این حق را به شما داده که به همه توهین کنید و مصون بمانید؟ رکن قضایی باید ایشان را محکوم کند. این نگاه بالا به پایین را از کجا آوردید؟

او گریزی به ماجرای هوادار متمول پرسپولیس زد و افزود:

باشگاه استقلال متعلق به استقلالی هاست؛ باید از حقوق باشگاه‌مان دفاع کنیم. ما قراردادهایمان همه را اعلام کردیم؛ با موبایل موسوی انجام دادیم و اعلام کردیم. آیا شما تاکنون اعلام کرده‌اید؟ صحبت‌های شما درمورد هوادار متمول ضد و نقیض است؛ یکی می‌گوید نداده، یکی می‌گوید پنج درصد داده، کاپیتان‌شان می‌گوید نفری دو میلیارد داده؛ آیا این مبالغ در سندهای مالی قید شده است؟

فرشید سمیعی تصریح کرد:

ما نباید این چیزها را بگوییم چون با ادبیات هتاکانه به ما حمله می‌کنید؟ ما حق دفاع کردن نداریم و همیشه باید جام را به شما بدهیم؟ شما باید این کارها را بکنید که بقیه بترسند؟ چنین چیزی در شأن یک باشگاه است؟ من واقعا متاسفم. ایشان مثل این که وقتی مشکل بی‌خوابی پیدا می‌کنند، ادب را فراموش می‌کنند. من فکر می‌کردم فقط در جلسات خصوصی ادب را رعایت نمی‌کنند.

وی در پایان این بخش از صحبت‌های خود، گفت:

من یکسری دلایل را آوردم که باید رسیدگی شود، شما چرا ناراحت می‌شود؟ شما از روز اول تا زمانی که از ما جلو افتادید، مرتبا مشغول مصاحبه و صدور بیانیه و انتشار استوری بودید. حتی نامه‌های من هست که چرا با شما برخورد نمی‌شود. ما کنش نداشتیم و همیشه به ما حمله شده است.


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *