مالک خیبر خرمآباد ورزشگاه «لُر آرنا» را تجهیز می کند + عکس
نمایی از ورزشگاه «لُر آرنا» خیبر خرم آباد

بعد از برنده شدن در مزایده اکنون باشگاه خیبر خرمآباد به دنبال ایجاد مجموعهای قابل توجه برای حضور در لیگ برتر است.
مسعود عبدی، مالک باشگاه خیبر خرمآباد، به همراه اعضای هیات مدیره این باشگاه امروز استادیوم ۱۵ هزار نفری که وعده داده بود نام آن را «لُر آرنا» قرار خواهد داد، تحویل گرفت.
این استادیوم ۱۵ هزار نفره در دوره ریاست جمهوری محمود احمدینژاد کلنگ خورده بود و مراحل آماده سازی آن طی سالیان اخیر دنبال شد. اکنون باشگاه خیبر خرمآباد که بعد از چند فصل تلاش در لیگ کنونی شرایط مناسبی برای صعود به لیگ برتر پیش روی خود میبیند، توانسته با حضور در مزایده خرید آن، این استادیوم را از آن خود کند.
مسعود عبدی به عنوان مالک این باشگاه وعده دارد با تجهیز و آماده سازی این استادیوم، آن را به نام «لُر آرنا» در اختیار باشگاه خیبر خرمآباد و هوادارانش قرار دهد و امروز نیز با همراهی احسان ناصر، عضو هیات مدیره این باشگاه، از آن بازدید کرده و تحویل گرفتند تا اقدامات لازم برای آمادهسازی را دنبال کنند.



جدول لیگ بیست و پنجم تا پایان هفته هفتم ؛ با دو صدرنشین غیرمنتظره + عکس
خبر مهم از بازی بعدی پرسپولیس مقابل خبیر
رونمایی خیبر از پیراهن های فصل آینده + عکس
مدافع استقلال راهی خیبر شد + عکس
گام اول نساجی در نقل و انتقالات برای بازگشت به لیگ برتر + عکس
کمک بزرگ دقیقی به سرمربی تیم ملی + عکس









