بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش عجیب کاپیتان استقلال به بازی ضعیف آبی ها برابر پرسپولیس در دربی ۱۰۳ + سند

روزبه چشمی : در این دربی مقابل پرسپولیس دچار خستگی شدیم

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 اسفند 1402 | 15:07
دریافت فیلم


روزبه چشمی ستاره استقلال گفت : استقلال بازی را خوب شروع کرد اما از دقیقه ۳۰ به بعد دچار خستگی شدیم، این خستگی دلیل داشت، در عرض چهار روز دو بازی را پشت سر گذاشتیم، خسته شدیم و باید بگویم این مسابقه بار فنی نداشت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم‌های فوتبال استقلال تهران و پرسپولیس در صد و سومین دربی پایتخت چهارشنبه ۲۳ اسفند به مصاف هم رفتند که این بازی در پایان با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت روزبه چشمی بازیکن تیم فوتبال استقلال چهارشنبه شب پس از پایان بازی با پرسپولیس که با تساوی بدون گل به پایان رسید، در جمع خبرنگاران اظهار داشت:

استقلال بازی را خوب شروع کرد اما از دقیقه ۳۰ به بعد دچار خستگی شدیم، این خستگی دلیل داشت، در عرض چهار روز دو بازی را پشت سر گذاشتیم، خسته شدیم و باید بگویم این مسابقه بار فنی نداشت.

وی افزود:

چه کسی گفته تساوی برای استقلال خوب بود و ما از این اتفاق خوشحال بودیم؟ اگر دنبال دفاع کردن بودیم، بازی را دفاعی شروع می‌کردیم. در ۲۰ دقیقه اول موقعیت داشتیم اما خستگی تاثیرگذار بود و نتیجه مساوی شد. از هواداران عذرخواهی می‌کنم زیرا بازی باکیفیتی ندیدند.

پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد:

من بارها در طول فصل از بازیکنان استقلال تشکر کرده و باز هم این کار را انجام خواهم داد، مشکلات بوده و هست، شب عید است اما همچنان بابت سال گذشته پول‌هایمان را دریافت نکرده‌ایم، خواهش می‌کنم که این تیم را دریابید.

خبرنگار : ارشیا محمودی


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *