بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش بازیکن جوان بارسلونا به برد حساس برابر مایورکا

پائو کوبارسی : بازی خیلی دشواری بود چون مایورکا روحیه بالایی داشت

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1402 | 16:56
کوبارسی : بازی خیلی دشواری بود چون مایورکا روحیه بالایی داشت

پائو کوبارسی باور نمی‌کرد هواداران بارسا او را تشویق کنند و به این امر افتخار می‌کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ژاوی دیشب بار دیگر به پائو کوبارسی، مدافع ۱۷ ساله محصول لاماسیا، در ترکیب ثابت بارسلونا اعتماد کرد. این یازدهمین بازی فصل کوبارسی برای تیم اول بارسا و نهمین بازی او در لالیگا بود و همه را بار دیگر سورپرایز کرد. پائو به گونه‌ای بازی می‌کرد انگار یک بازیکن با سال‌ها تجربه است و ژاوی نیز اعتراف کرد باور نمی‌کند او فقط ۱۷ سال دارد.

بسیاری معتقدند کوبارسی باید سه‌شنبه شب در ترکیب ثابت بارسا برابر ناپولی قرار بگیرد. او در مقطعی از بازی توسط هواداران بارسا به‌شدت تشویق شد.

در پایان بازی که به برتری ۱-۰ بارسا ختم شد، پائو به خبرنگاران گفت:

«بازی خیلی دشواری بود چون مایورکا روحیه بالایی داشت و روی دور پیروزی بود. بعد از صعود به فینال کوپا دل ری، مایورکا در بهترین فرم به ما رسید، ولی خوب مبارزه کردیم و به شایستگی نیز برنده شدیم. بردی که به ما برای بازی برابر ناپولی روحیه داد. ما بارسا هستیم و تا آخرین نفس می‌جنگیم.»

کوبارسی ادامه داد:

«در هر بازی که مربی به من فرصت می‌دهد سعی می‌کنم ۱۰۰ درصد توانم را بگذارم. تمرکزم را از دست نمی‌دهم و حواسم به حرکات مهاجم مقابلم است. سعی نمی‌کنم کثیف بازی کنم ولی گاهی مجبورید با خطا بازیکن را متوقف کنید. من همیشه هدفم زدن توپ است اما برخی مواقع نمی‌شود.»

تشویق شدن در مونتجوئیک:

«بله، یک لحظه شنیدم ورزشگاه نام من را فریاد می‌زند و مو به تنم سیخ شد. فکر می‌کردم خواب می‌بینم. احساس غرور فراوانی کردم که در باشگاه همه زندگی‌ام حالا بازیکنی محبوب شده‌ام. تلاشم را می‌کنم بار دیگر این اتفاق تکرار شود.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *