لواندوفسکی رقیب جدید بلینگام در آقای گلی !
روبرت لواندوفسکی با 12 گل به دنبال بلینگام 16 گله

روبرت لواندوفسکی یک رکورد ۴۶ ساله را نشانه رفته که در این مدت هیچ مهاجمی در لالیگا به آن نرسیده است.
روبرت لواندوفسکی بعد از شروع متوسط در فصل جاری و سپس یک افت طولانی رفته رفته به روزهای خوبش نزدیک شده و این هفتهها بیشتر گل میزند. لوا فصل گذشته به بارسلونا پیوست و توانست با ثبت ۲۳ گل آقای گل لالیگا شود. او قبل از شروع جام جهانی رکورد بینظیری داشت و تقریبا در هر بازی یک گل میزد ولی بعد از آن رقابتها افت کرد و نتوانست تعداد گلهایش را به بیش از ۲۳ برساند، هرچند همان تعداد برای کسب عنوان الپیچیچی کفایت میکرد.
شرایط برای لوا در فصل جاری سختتر شده و او رقیبی جدی مثل جود بلینگام دارد که با وجود مصدومیت و دوری چند هفتهای با ۱۶ گل همچنان صدرنشین جدول گلزنان است اما ستاره لهستانی که ۱۲ گل زده، قصد تسلیم شدن ندارد و اطمینان دارد در پایان فصل الپیچیچی خواهد شد.
اگر او به این هدف برسد، با یک رکورد ۴۶ ساله برابری خواهد کرد. آخرین بار که یک بازیکن وارد لالیگا شد و دو دوره متوالی به آقای گلی رسید، به سالهای ۱۹۷۷ و ۱۹۷۸ بر میگردد که ماریو کمپس آرژانتینی با ثبت ۲۴ و ۲۸ گل برای والنسیا آقای گل لالیگا شد.
ایسیدرو لانگارا نیز در سالهای ۱۹۳۴، ۱۹۳۵ و ۱۹۳۶ توانسته بود با اوویدو سه دوره متوالی آقای گل شود با این تفاوت که او از دسته دوم به لالیگا رسیده بود نه از یک لیگ و کشوری متفاوت.


ادر میلیتائو در پایان فصل از رئال مادرید جدا خواهد شد+ جزئیات
ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
لحظه خاص برای یامال در نیوکمپ از راه رسید
خبرخوش برای بارسلونا و فلیک









