واکنش توتی به قرعه رم در لیگ اروپا
فرانچسکو توتی اسطوره رم : 50 درصد شانس صعود برابر برایتون برای رم وجود دارد

فرانچسکو توتی در مورد قرعه یک هشتم نهایی لیگ اروپا و دوئل ده روسی و دی زربی حرف زد.
رم در قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا با برایتون روبرو شده است، بنابراین دوئل دو مربی ایتالیایی را شاهد خواهیم بود.
فرانچسکو توتی اعتراف کرد که هرچند روبرتو دی زربی، سرمربی برایتون، عملکرد خوبی در لیگ انگلیس داشته، اما دانیله ده روسی به بهترین شکل جایگزین ژوزه مورینیو شده و از حالا نیمی از راه صعود به یک چهارم نهایی لیگ اروپا را رفته است.
توتی گفت:
«برایتون حریف سرسخت و آمادهای است و توسط مربی ایتالیایی که فوتبال ما را میشناسد، آموزش دیده است. دی زربی در انگلیس خوب کار میکند، اما ۵۰ درصد شانس صعود وجود دارد.»
توتی ادامه داد:
«من فکر میکنم دانیله شرایط رم را بهتر کرده و به بهترین شکل جایگزین ژوزه مورینیو شده است. رم مکان آسانی برای مربیگری نیست، اما من فکر میکنم او واقعاً خوب کار کرده است.»
رم در مرحله پلی آف لیگ اروپا در ضربات پنالتی فاینورد را شکست داد، در حالی که برایتون در گروه خود صدرنشین شد و مستقیما به مرحله یک هشتم نهایی راه یافت.
رم و برایتون در بازی رفت ۷ مارس در رم به مصاف هم خواهند رفت و بازی برگشت در ۱۴ مارس در انگلیس برگزار خواهد شد.


بدترین خبرممکن برای میلان تایید شد
ناراحتی شدید ستاره اینتر از باخت برابر میلان
ادعای باورنکردنی ؛ شورش علیه کونته در ناپولی
واکنش سرمربی رم به باخت تلخ برابر میلان
نقشه ویژه رم برای تقابل با آث میلان
باورنکردنی ، سرمربی اخراجی همچنان از یوونتوس حقوق می گیرد









