مالک پاری سن ژرمن تایید کرد ؛ امباپه در رئال مادرید
تایید ناصر الخلیفی مالک پاری سن ژرمن از امضای قرارداد امباپه با رئال مادرید

ناصر الخلیفی پنجشنبه و جمعه در دوحه بود و در ملاقاتهایی که داشت تایید کرد که کیلیان امباپه با رئال قرارداد بسته است.
امروز مارکا گزارش داد که کیلیان امباپه از دو هفته پیش قرارداد رسمی رئال مادرید را دریافت کرده و آن را امضا نیز کرده است. توافق تا سال ۲۰۲۹ است با دستمزد ۱۵ تا ۲۰ میلیون یورو خالص و بندهای متغیر و نیز پاداش انتقال ۱۲۰ میلیون یورویی.
آاس نیز دقایقی پیش این خبر را تایید کرد و نوشت که ناصر الخلیفی نیز در دوحه و در جلساتی که با افراد مورد اطمینانش داشته، گفته است که امباپه با رئال مادرید به توافق نهایی رسیده و قرارداد نیز بسته است.
با این حال طبق گزارش آاس، رئال این خبر را فعلا اعلام نخواهد کرد، حداقل تا زمانی که پی اس جی و رئال در لیگ قهرمانان شانس داشته باشند. رویارویی احتمالی دو تیم در مراحل بالاتر طبعا فشار روی امباپه را مضاعف میکند و رئال قصد دارد از ستاره فصل بعد خود محافظت کند.
فصل آینده خط آتش رئال را امباپه، جود بلینگام، خوسلو، رودریگو، اندریک، براهیم و وینیسیوس شکل خواهند داد. خط حملهای رشک برانگیز و ترسناک.


در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
اعتراف تلخ مودریچ درباره ترک رئال مادرید
همه علیه آلونسو ؛ ژابی رفتنی می شود؟
انریکه علیه کاپیتان پاری سن ژرمن
خیال هواداران رئال مادرید راحت شد
زمان خداحافظی کریم بنزما از دنیای فوتبال مشخص شد + جزئیات









